Carboxytherapy – het prachtige gas. Maakt gebruik van & voordelen

Carboxytherapy is het overnemen van het internet. Het is een behandeling die steeds meer vrouwen en mannen voor gaan. Kooldioxide therapie is multitasking. Bijna kunnen alle lichaamsdelen met carboxytherapy worden behandeld; haar, het oog gebied (het verminderen van onder-oog donkere kringen), cellulite-getroffen gebieden, het verminderen van littekens, striae en vettig weefsel. Carboxytherapy minimaliseert gezichtsrimpels. Ik las over het als ik in beautysalon behandelingen onlangs. Laat me de kennis met u delen!

Wat is en welke effecten levert carboxytherapy op?

De behandeling omvat het injecteren van kooldioxide onder de huid met een kleine naald. Als gevolg daarvan, nieuwe haarvaten ontstaan en de levering van zuurstof in de geprikkelde lichaamsdelen loopt soepel. Carboxytherapy verhoogt de microcirculatie en stimuleert de huid cellulaire vernieuwing; de huid produceert collageen en krijgt bouncy.

Carboxytherapy voordelen

  • vermindering van cellulitis en vetweefsel;
  • haar volume boost, belemmerd haar dunner;
  • minimaliseren van de eerste rimpels;
  • verminderen van donkere kringen onder de ogen;
  • het maken van littekens en striae minder zichtbaar;
  • het verminderen van dubbele kin;
  • bestrijding van psoriasis.

Zoals u ziet, carboxytherapy heeft veel gebruik. CO2 is in staat om ons lichaam vast te stellen van kop tot teen. Een vraag; u door het injecteren van grote delen van het lichaam met een naald? Carboxytherapy klinkt als een uitstekende optie wanneer je nodig hebt om zich te ontdoen van de dubbele kin, donkere kringen onder de ogen, gezicht rimpels of je te maken met kleine littekens en striae die korte behandeling nodig hebben. Anders zou ik gaan voor pijnloze methoden die niet nodig het lichaam invasie (naald!). Bijvoorbeeld, probeer om psoriasis op een eenvoudige en aardige manier te helen; olie je haar. Oliën verhoogt de haargroei ook. Een regelmatige haar olie behandeling zal stoppen met haaruitval en reparatie haarstructuur schade. Het enige wat u hoeft te doen is het krijgen van een hoge kwaliteit haar olie (bijv. Nanoil). Het zal niet alleen verbeteren haar conditie, maar ook leiden tot geen pijn.

Ik ben benieuwd of je ooit hebt geprobeerd carboxytherapy en; zo ja; wat uw indrukken zijn. Ik denk dat ik zal trouw zijn aan oliën en naald-vrije behandelingen:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.