Cosmeticarecensie – mijn geliefde highlighters

Ik werd verliefd op highlighters toen ik terugkwam na mijn zomerreisje naar Frankrijk. De vrouwelijke make-up van de Franse vrouwen zagen er prachtig uit, en hun truc was om hun schoonheid te versterken met een highlighter. Voor mij is dit de magie van natuurlijke schoonheid!

Is highlighter duur? Vandaag zal ik bewijzen dat een highlighter van hoge kwaliteit niet zoveel hoeft te kosten. Mijn recensie bevat zowel duurdere als goedkopere opties die ik je kan aanraden. Welke hightlighter is goed? Welke merken moet je kiezen om teleurstelling te voorkomen? Dit zijn mijn aanraders.

TheBalm Mary-Lou Manizer

Je wordt vrolijk van de retrostijl. Mary-Lou Manizer is de meest crčmige highlighter die ik ooit heb geprobeerd. Het zorgt voor perfecte highlights, met een goede pigmentatie, een fluwelen formule en een natuurlijk effect zonder zichtbare deeltjes. Maar omdat dit geen standaard consistentie heeft, kan dit product voor problemen zorgen voor mensen die net beginnen met het avontuur van highlighers. Ik zou je aanraden om eerst te beginnen met goedkopere hightlighters voordat je TheBalm Mary-Lou Manizer gaat gebruiken 🙂

Makeup Revolution Goddess of Love

De meest universele en efficiënte highlighter in mijn make-uptas is Goddess of Love met zijn schattige hartvormige doos. Dit is een van de weinige highlighters in de Makeup Revolution lijn, en zonder twijfel mijn favoriet. Het heeft een subtiele perzikachtige glans, een natuurlijke afwerking, en is superefficiënt. Zo efficiënt dat wanneer je het regelmatig aanbrengt op meerdere delen van je gezicht, je decolleté en je schouders, het net lijkt of je niets hebt gebruikt. Voor mensen die graag geld willen besparen, is, Makeup Revolution Goddess of Love gewoon perfect.

Wibo Diamond Illuminator

Een van de meer betaalbare highlighters op deze lijst is Wibo Diamond Illuminator, die ik vooral fijn vindt dankzij de mooie en natuurlijke champagnekleur. De kleur is natuurlijk en de highlighter verspreidt goed op de huid. Het heeft geen ongewenste deeltjes of een rare poedertint, waardoor je huid prachtig wordt verlicht. Als je op zoek bent naar een goedkoper alternatief voor Mary-Lou, dan raad ik je Wibo Diamond Illuminator aan. Deze komt het dichtst bij de tint van de iconische cosmetica.

Bikor Kyoto Highlighter

Dit is een exclusief product, die alle fans van luxueuze cosmetica zal aanspreken. De doos presenteert zich erg smaakvol: stevig, mat, simpel en compact met een spiegel. Bikor Kyoto Highlighter is een highlighter met een natuurlijke, verfijnde en iriserende tint. Het beste van deze highlighter? Het verlicht het gezicht en laat het gloeien, gedurende vele uren. Het is geen wonder dat Bikor Kyoto Highlighter zo vaak wordt gekozen door proffessionele make-upartiesten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.