Doel: Onzuiverheden! BIO vloeistof met witte saffier van Delia

Heb jij een onzuivere huid, die je moet bedekken met een dikke laag foundation om dit te verbergen? Ik ken deze situatie erg goed, en met mij waarschijnlijk veel van mijn lezers. In tegenstelling tot wat het lijkt, is een perfecte huid zelfszaam, en de meeste vrouwen hebben problemen met imperfecties. Het grootste probleem in dit geval is de keuze van cosmetica, die je onzuiverheden goed zal verbergen en ze niet juist naar voren laat komen. Het probleem is dat er slechts weinig van dit soort producten op de markt zijn.

Sinds enige tijd gebruik ik BIO Fluid Moisturising & Correcting van Delia Cosmetics met witte saffier als foundation voor avondjes uit. Dit klinkt luxueus en extravagant, maar maak je geen zorgen – de prijs van Delia vloeistoef is niet zo hoog, er zijn veel duurdere foundations met slechtere eigenschappen. Ik zou graag zeggen dat BIO Fluid van de Free Skin Make-up lijn een cosmetica is om echt aan te bevelen.

Delia adverteert de foundation als een product voor vrouwen die dromen over perfecte make-up en een gezonde huid. Ik was verrast dat een foundation van slechts een paar euro zo licht en onschadelijk kan zijn voor de huid. Gewoonlijk lopen cosmeticatests zoals deze uit op niets, maar deze keer bleek dat je toch kwaliteit kan kopen voor een lage prijs. Na het aanbrengen lijkt je huid naakt.

BIO Fluid met wit saffier is ideaal voor een perfecte huid – het kan alle onzuiverheden bedekken, het hoopt niet op in huidplooien, het mengt met de huid en het maakt de huid zijdezacht . Ik heb een soortgelijk effect gekregen met Affinitone HD, maar die was duurder en een stuk vloeibaarder. Delia Fluid Moisturising & Correcting heeft een dikke consistentie en lijkt een beetje op een crčme-achtig schuim, en daarom is het zo licht.

BIO Fluid van Delia bestaat uit mineraalpigmenten en wit saffier . Deze ingrediënten laten de huid stralen, ze verhelpen verkleuringen, zorgen voor een gelijkmatige huid en alle onzuiverheden worden effectief bedekt. De crčme-achtige foundation met witte saffier is verrijkt met hydraterende Fucogel (wat het ook mag zijn), dat zorgt voor een lichte, ademende huid, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over verstopte poriën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.