nanoil hitte bestendige spray

Geweldige Thermische Haarbeschermer! Ik review Nanoil Heat Protectant Spray

Hey, iedereen! Ik ben blij dat jullie hier weer zijn 🙂 Vandaag ga ik het hebben over het stylen van je haar – föhnen, om precies te zijn.

Zelfs als je alles doet wat je kunt (conditioners, maskers, oliën en regelmatig de puntjes laten knippen) om je haar te beschermen tegen beschadiging, dan is dat helaas nog steeds niet genoeg. Het blijkt dat één van de basiselementen van de dagelijkse haarverzorging bescherming tegen hitte is. Voordat je zegt “Welke hittebescherming? Daar heb ik helemaal niets mee te maken.” – bedenk dan eens hoe vaak je een föhn gebruikt. Zie je? Gelukkig biedt een thermische hittebeschermer redding.

Waarom en hoe beschadigt een föhn het haar?

Laat me eerst uitleggen waarom ik tegen de föhn ageerde. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is dit schijnbaar onopvallende instrument dat de meesten van ons dagelijks gebruiken, niet zo onschuldig. Het blaast hete lucht af (50-70°C/120-160°F) om je haar sneller te drogen na het wassen. En dat is heel wat voor delicaat haar, want als het aan zo’n temperatuur wordt blootgesteld, gaan de schubben die elkaar overlappen omhoog staan, waardoor vocht wordt afgevoerd. Hoe sneller het haar vocht verliest, hoe vaker het wordt blootgesteld aan de föhn, en aan warmtestyling in het algemeen. Het gevolg is dat het haar na een paar weken uitgedroogd en pluizig wordt.

De beste bescherming voor mijn haar – Nanoil Heat Protectant Spray

Ik ken Nanoil cosmetics al een tijdje. Meestal grijp ik naar hun koudgeperste oliën, keratine haarmasker en de haarolie ontworpen of medium porositeit haar. Toen ik zag dat Nanoil nog meer haarverzorgingsproducten op de markt had gebracht, was ik in de wolken. Tussen deze drie styling sprays zag ik een waar juweeltje – een hittebeschermende spray die de lokken beschermt tegen de hitte en hoge temperaturen. Zonder veel nadenken bestelde ik het. Zoals altijd werd het pakket snel geleverd.

nanoil heat protectant spray

Hoe werkt Nanoil Heat Protectant Spray?

Deze cosmetica bleek ideaal te zijn voor mijn haar. Kijk maar wat het kan doen

  1. Het haar beschermen, zelfs tegen de extreme temperaturen – 220°C/440°C is wanneer de Nanoil protectant nog actief is. U kunt het dus niet alleen vóór het föhnen gebruiken, maar ook vóór het straighten.
  2. Is licht en aangenaam in gebruik. Ik heb niet gemerkt dat het een residu achterlaat op het haar. Het laat ook geen vettig laagje achter in tegenstelling tot de meeste van dit soort producten.
  3. Het beschermt niet alleen tegen hitte, maar dankzij zijdeproteïnen hydrateert, verzorgt en verbetert het haar. Het maakt het haar gladder, glanzender, zachter en veerkrachtiger.
  4. Bespaart je meer tijd omdat het de droogtijd verkort. Het maakt ook het stylen gemakkelijker, dus minder tijdrovend.
  5. Is online verkrijgbaar, heeft een heerlijk aroma, en een fles gaat lang mee. Het is geformuleerd met de kwaliteit ingrediënten. Dit alles in overweging nemend, is deze hittebeschermer het helemaal niet duur.
  6. Helpt je een goed uitziende blowout te creëren die lang blijft zitten. Dankzij deze spray hoef ik geen andere stylingproducten te gebruiken, zoals mousse bijvoorbeeld.
  7. Is gemakkelijk in gebruik omdat het op droog of vochtig haar moet worden gespoten voordat het wordt geföhnd. Dat is het – slechts één stap te nemen.

Ik zie Nanoil Heat Protectant Spray als een multifunctioneel cosmeticum dat mijn haar beschermt, voedt en mooier maakt. Ik ben helemaal weg van deze thermische haarbeschermer van Nanoil. Oh, ik vergeet het bijna – je vindt het op nanoil.nl

heat protectant spray nanoil

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.