Make-up en huidverzorging bestaan niet zonder hen! Must-have schoonheid accessoires

Hallo meiden!

Hoeveel gadgets heb je nodig voor mooie make-up en juiste huidverzorging? Niet veel. Borstels, sponsen, lichaamshandschoenen en iets om ze schoon te houden, dat is alles. Misschien niet helemaal šŸ™‚ Een reinigende en exfoliĆ«rende gezichtsborstel komt ook goed van pas. Dit zijn voor mij de make-up essentials voor mijn huidverzorging ritueel. Als je ze beter wilt leren kennen, waarom niet verder lezen?

Make-up kwasten

Ik heb een hele verzameling! Zoeva, Hakuro, Rainbow, en allemaal natuurlijke haarborstels, aanbevolen voor de gevoelige huid en zijn mijn favoriet. Zachte haren zijn eenvoudig schoon te maken. Ze verspreiden producten gelijkmatig en trekken geen vuil of stof aan. Mijn verzameling bestaat uit twee borstels voor foundation, twee voor poeder en een puff. Voor het geval dat ik ook een paar lippenstift- en oogschaduw applicators heb gekocht. Ik bewaar de gereedschappen in een tas met zakken. Degene die ik dagelijks gebruik, staan in een pot op de kaptafel, bedekt met een glazen kap.

Make-up sponsen

Ik gebruik ze soms voor het aanbrengen van foundation- of gezichtscontouren. Ze zijn geweldig in beide gevallen. Mijn sponzen hebben verschillende kleuren en vormen; Ik heb ook een siliconen applicator & Sili Spons. De sponzen zijn ideaal voor het verspreiden van schoonheidsproducten. Het is eenvoudig om ze schoon te houden en ze drogen snel. Ze komen gemakkelijk bij alle moeilijk bereikbare delen van de huid.

Lichaamhandschoen

Het gebruik van body scrubs hindert me al een tijdje. Ik had de indruk dat mijn handen stijf werden terwijl de huid niet goed geconditioneerd werd. Dat is waarom ik een lichaamhandschoen heb gekocht. Het is prachtig, zacht en exfolieert effectief de huid. Als u dezelfde gadget wilt, vindt u deze bij elke drogisterij. Het is aan te bevelen!

Hoe alle gadgets te reinigen?

Je vraagt je waarschijnlijk af hoe ik mijn borstels, sponzen en de handschoen reinig. Let ik beginnen met de laatste. Ik was de handschoen met kleren in de wasmachine. Ik gebruik make-up verwijderaars, desinfecterende sprays of water + zeep om borstels en sponzen schoon te maken. Ze weken een paar uur in het water en drogen op de kachel.

Gezichtsborstel

Ik gebruik ze voor het reinigen en exfoliĆ«ren van gezichtshuid eenmaal per week. Het is een knaller! De borstel verwijdert make-up resten, vuil in huidporiĆ«n en droge huidpleisters. Ik gebruik het ook voor de nek en borst. Effect? Gladde, schone en stevige huid. Als je zo’n gezicht hebt, zijn make-up en huidverzorging even puur genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.