Micellaire shampoo met zijde van Nanoil. Echt zo geweldig?

Hey!

Het is al een tijdje terug dat ik graag wilde weten hoe de Liquid Silk Micellar Shampoo van Nanoil op mijn haar werkt. Enthousiaste reviews en positieve resultaten van beautybloggers hebben me overtuigd deze shampoo zelf te kopen. Het mag duidelijk zijn dat het een groot voordeel is dat deze shampoo micellen bevat. Schoonheidsproducten met micellen staan erom bekend super effectief te reinigen. Ik ga er niet omheen draaien, ik nodig je uit om mijn review over de Liquid Silk Micellar Shampoo van Nanoil te lezen.

beste shampoo met zijde

Micellaire shampoo met zijde van Nanoil: Beschrijving, structuur, geur en grootte

De shampoo is bijna doorzichtig en heeft een mooie roze tint. Ik vind het fijn dat hij niet zo dik is, zoals veel shampoos met zijde. Dit betekent dat de shampoo het haar niet verzwaard. De geur is subtiel en fijn. Een ander pluspunt dat ik moet benoemen, is dat de geur lang op het haar blijft hangen zonder overheersend te zijn. Ik bedoel hiermee dat je de shampoo ruikt als iemand zijn neus op je haar drukt, maar je prima tegelijkertijd een parfum kan dragen zonder je zorgen te maken over de combinatie van deze geuren. De shampoo is niet dik en eenvoudig te verspreiden op de hoofdhuid en het haar. De inhoud van de fles is gemiddeld (300 ml). De effectiviteit is echt meer dan gemiddeld. Een fles Liquid Silk Micellar Shampoo van Nanoil gaat verrassend lang mee. Ik gebruik de mijne al drie maanden en de fles is nog steeds halfvol.

MICELLAIRE SHAMPOO MET VLOEIBARE ZIJDE

Micellaire shampoo met zijde van Nanoil: De ingrediënten

Ik ga je geen diepte analyse geven over de formule, ik weet dat je dat niet gaat onthouden. Natuurlijk bevat deze shampoo reinigende bestanddelen en aroma’s. Bovenal is de shampoo verrijkt met een aantal ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor het verbeteren van het uiterlijk van jouw haar. Dit zijn ze:

  • MICELLEN: trekken viezigheid, stof, talg en giftige stoffen aan om zo het haar te reinigen en de hoofdhuid in balans te brengen.
  • VLOEIBARE ZIJDE: het is een groot voordeel dat de zijde vloeibaar is. In deze vorm heeft het haar geen problemen met het absorberen van de zijde en het transport binnenin het haar. Dit zorgt voor diepe voeding en haar dat er beter uitziet. Verbeter me als ik het fout heb, maar vloeibare zijde laat het haar glanzen en maakt het glad zoals geen andere stof dit doet.
  • TARWE-EIWITTEN: zover ik weet is dit één van de beste natuurlijke stoffen die het haar verzorgen. Ik zou je ook willen aanraden om wenkbrauwproducten met tarwe-eiwitten te gebruiken. Zelfs mascara’s zijn zoveel beter voor de wimpers als ze tarwe-eiwit bevatten. Tarwe-eiwit verzorgt, versterkt en repareert alle soorten haar.
  • CASTOROLIE: deze bijna iconische plantaardige olie heeft inderdaad geen introductie nodig. Castorolie beschermt en hydrateert de lokken. Bovendien is het antiseptisch en behoudt castorolie de haarkleur.

Micellaire shampoo met zijde van Nanoil: Effecten op mijn haar

Ik heb echt de indruk dat de Liquid Silk Micellar Shampoo van Nanoil voor mijn haar gemaakt is. Mijn lokken voelen licht aan en zijn perfect schoon. Ik weet natuurlijk dat dit effect te danken is aan de micellen. Ik moet ook zeggen dat ik geen problemen meer heb met het kammen van mijn haar. Mijn haar had eenmaal gebruik van de Liquid Silk Micellar Shampoo van Nanoil nodig voor meer hydratatie en glans.

Ik weet niet of dit bij jou ook gebeurt, maar de meeste shampoos maken mijn haar plat en dof en nemen de lipiden weg. Dit geldt niet voor de Liquid Silk Micellar Shampoo van Nanoil. Deze shampoo is zacht voor de lokken en veroorzaakt geen klitten. Ik heb het al eerder genoemd, maar dankzij deze shampoo is mijn haar zo glad en glanzend dat ik met mijn lokken blijf spelen.. echt indrukwekkend! Ik betwijfel echt of ik zonder de shampoo van Nanoil zulk zijdezacht haar zou hebben.

Micellaire shampoo met zijde van Nanoil: Waar koop je hem?

Ik koop mijn micellaire shampoo met zijde op de officiële website van Nanoil: [nanoil.nl].

Als je tijd hebt moet je de andere producten van Nanoil (zoals de haarmaskers en plantaardige oliën) echt bekijken. Ik zou mezelf niet zijn als ik maar één item zou kopen. Naast de Liquid Silk Micellar Shampoo heb ik ook de bi-phase conditioner, twee haarmaskers (met arganolie en keratine) en gecertificeerde arganolie aan mijn winkelmandje toegevoegd.

Nanoil shampoo voor zijden haar

Micellaire shampoo met zijde van Nanoil: Laatste opmerkingen

Ik ben eerlijk gezegd niet verrast dat deze micellaire shampoo zoveel positieve reacties en reviews krijgt. Het is echt briljant! Dit is voor mij één van de beste shampoos die mijn fijne haar niet verzwaard. Wat ik fijn vind aan de Liquid Silk Micellar Shampoo van Nanoil, is dat deze shampoo mijn haar perfect reinigt zonder dat mijn haar vocht of glans verliest. Een licht en efficiënte shampoo met een fijne geur die het haar reinigt en de hoofdhuid verlicht. Ik denk dat dit de verrassing van dit jaar kan worden!

Ken je andere micellaire shampoos of haarverzorgingsproducten van Nanoil? Heb je de Liquid Silk Micellar Shampoo van Nanoil al op jouw lokken getest? Laat me weten wat je van Nanoil vindt!

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.