wimper extensions nanolash

Mijn gedachten over de Nanolash cluster wimpers: DIY Lash Extensions. Check it out

Mijn blik viel per ongeluk op de DIY Lash Extensions. Ik was aan het browsen naar beauty nieuws en kwam de website van Nanolash tegen. Wimper extensions lekker thuis aanbrengen klinkt erg goed, dus ik besloot ze te bestellen. Wat vind ik ervan?

DIY Lash Extensions: wat koos ik en wat was mijn eerste indruk?

Ik kocht een pakket DIY Lash Extensions, met 36 cluster wimpers in 3 verschillende lengtes: 10, 12 en 14 mm. Er zijn 8 verschillende stijlen om uit te kiezen. Op de website van de fabrikant staat ook een interessante complete kit voor DIY wimper extensions. 

De kit bevat:

  • Nanolash bonder
  • Nanolash sealer
  • Cluster wimpers voor DIY gebruik
  • Nanolash remover
  • RVS pincet

Ik koos voor de losse wimper clusters omdat ik de andere accessoires al thuis had.

Eerste contact met DIY Lash Extensions van Nanolash

Nadat ik de Nanolash cluster wimpers uit de verpakking had gehaald was ik positief verrast. Ze zijn gemaakt van ultrazacht materiaal en zijn extreem flexibel.

De individuele haren zitten goed op de strip waardoor de verbindingsstrip nauwelijks zichtbaar is op je wimpers. Dit vind ik erg belangrijk.

Deze cluster wimpers voor thuis gebruik zitten op een mooie manier in de doos. Ze zijn er makkelijk uit te pakken en je herkent de verschillende lengtes goed.

Hoe gebruik je de Nanolash cluster wimpers?

De fabrikant claimt dat je de wimper clusters voor DIY gebruik binnen 10 minuten aanbrengt. Ik besloot te proberen of dit echt waar is.

Ik moet wel toevoegen dat ik nog nooit eerder zelf thuis wimper extensions aangebracht had. Ik had ook weinig ervaring met wimpers op een strip. Ik gebruikte vaak mascara of liet semipermanente extensions zetten bij een schoonheidsspecialist.

Ik heb eerst mijn make-up grondig verwijderd. Alle make-upresten waren van mijn wimpers verdwenen en ik heb ze voorzichtig gedroogd. Daarna bracht ik een laag bonder aan op de hele wimpers. Ik wachtte tot dit ging plakken en plaatste een cluster onder mijn natuurlijke wimpers (ongeveer 1 mm van de wimperlijn af). Ditzelfde proces herhaalde ik met mijn andere oog. Ik heb 4 clusters per ooglid gebruikt, omdat ik voor een zacht effect ging.

Natuurlijk kun je meer clusters gebruiken als je een Russian Volume effect wil.

Het gebruik was extreem eenvoudig en het duurde minder dan 10 minuten. Ik ben het dus met de fabrikant eens. De DIY Eyelash Extensions maken je wimpers thuis heerlijk lang.

Cluster wimpers: hoe lang gaan ze mee?

De fabrikant verklaart dat de effecten van de DIY Lash Extensions tot 5 dagen lang zichtbaar zijn. Dat is goed resultaat voor DIY extensions, maar ik wilde graag weten of ik ze langer kon dragen.

Ik bracht de clusters op maandag aan. De maandag erop zaten ze nog steeds op hun plek. Ik heb wel de hele week op mijn rug geslagen en geen cosmetica op basis van olie gebruikt. Ik weet van eerdere ervaringen dat dit ervoor zorgt dat de lijm minder goed werkt. Ik denk dat ik hierdoor langer van mijn wimper extensions kon genieten.

Ik haalde mijn cluster wimpers eraf om te kijken of ik ze nogmaals kon gebruiken. Het merk Nanolash geeft aan dat de clusters ontwikkeld zijn voor eenmalig gebruik. Nadat ik ze verwijderd had, zag ik:

  • de lijm kan makkelijk verwijderd worden van de strip;
  • de clusters waren niet vervormd;
  • de nepwimpers zagen er nog steeds goed uit.

Ik heb ze nogmaals gebruikt en ben niet teleurgesteld. Ik vind dat je de DIY Lash Extensions vaker kunt gebruiken.

cluster lashes nanolash

DIY Eyelash Extensions: ik ben fan!

De DIY Lash Extensions zijn mijn nr. 1 product als het aankomt op doe-het-zelf wimper extensions. Het gebruik is erg eenvoudig en neemt maar 10 minuten in beslag. Bovendien zijn de kant-en-klare clusters duurzaam en herbruikbaar.

Het kost weinig moeite om goede resultaten te bereiken, de DIY Lash Extensions is het perfecte product!

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.