voordelen castorolie

Mijn geheim voor dikke wenkbrauwen en lange wimpers? De baanbrekende Castor Oil van Nanoil!

Hoi meiden!

Iedereen droomt toch van lange wimpers zoals die van Kim Kardashian? Waarschijnlijk heb jij, net als ik, letterlijk alles geprobeerd.. van conditioners uit de drogist tot behandelingen thuis, maar niks werkt echt. Ik heb eindelijk een product gevonden die me de wenkbrauwen en wimpers uit mijn dromen geeft, zoals uit een tijdschrift! Blijf lezen, ik onthul mijn geheim.

Nanoil Castor Oil – mijn nummer één schoonheidsolie

Mijn geheim… Nanoil Castor Oil!

Nanoil is een merk dat door vrouwen wereldwijd goed beoordeeld wordt. Ze ontwikkelen natuurlijke schoonheidsproducten die geschikt zijn voor alle vrouwen. Ik kwam het merk tegen toen ik op zoek was naar de beste haarolie. Zo ben ik bij de Nanoil Castor Oil terecht gekomen. Naast lang en gezond haar heb ik nu ook dikke en mooie wenkbrauwen en wimpers! Hoe dat zo? De Castor Oil van Nanoil voedt en herstelt de hoofdhuid maar vervangt ook veel andere producten, zoals bodylotion, gezichtscrème, serum voor de puntjes, olie voor de nagels, etc. De fabrikant levert echt de beloofde resultaten.

Wat belangrijk is, is dat de Nanoil Castor Oil 100% natuurlijk, koudgeperst en ongeraffineerd is. De olie verliest zijn waardevolle vitaminen en mineralen niet tijdens het productieproces. Je gaat houden van de verschillende functies van deze olie: één olie werkt als vele producten uit jouw badkamer.

De plantaardige olie van Nanoil is rijk aan vetzuren, vitaminen en eiwitten, die essentieel zijn voor een gezonde huid en gezond haar. Het leuke is, is dat het een gelijkwaardige structuur heeft als de talg die door onze huid geproduceerd wordt. Hierdoor trekt het diep de huid in en stimuleert het herstel van de huid. Het heeft ook antibacteriële en ontstekingsremmende werking. Het is echt een schat onder de schoonheidsproducten!

RICINUSOLIE nanoil

De oplossing voor mijn dunne wimpers!

Mijn wimpers waren kort, licht en recht.. al sinds ik me kan herinneren. Ik wilde mooie wimpers en een flirterige look en ging op zoek naar serums, supplementen of behandelingen die ik thuis kon uitvoeren. Dit werkte helaas niet. Met de Nanoil Castor Oil kreeg ik eindelijk in korte tijd die mooie lange wimpers.

Ik gebruik het op twee manieren:

  1. Ik gebruik een schone borstel (van mascara/serum/wenkbrauwgel) om de olie op de onderste en bovenste wimperlijn aan te brengen en de wimpers grondig te kammen. Ik doe dit voor het slapen gaan of overdag als ik ’s avonds geen plannen heb. Castorolie maakt de wimpers op een natuurlijke manier donkerder. Het versterkt en verlengt de wimpers dus niet alleen maar verbetert ook de kleur.
  2. Ik gebruik een dunne borstel (zoals van een eyeliner) om de olie op de bovenste wimperlijn aan te brengen. Hierdoor kan de olie de haarzakjes versterken, de wimpers dikker maken en haaruitval voorkomen.

Recept voor dikke wenkbrauwen. Geen smalle wenkbrauwen meer!

Omdat het werkte bij mijn wimpers probeerde ik het ook op mijn wenkbrauwen. Ik was in shock! Na ongeveer 30 dagen waren mijn wenkbrauwen donkerder, beter te behandelen en dikker. Bovendien glansde ze door het hydraterende effect van de Nanoil Castor Oil (ik gebruikte ook een wenkbrauwgel om ze te laten glanzen). Ik had eindelijk de wenkbrauwen van mijn dromen. Met Nanoil herstelde ik ze na lamineren en verven, waardoor de haartjes uitvielen.

castorolie voor huid

Hoe ik het op wenkbrauwen gebruik

  1. Net zoals bij mijn wimpers gebruik ik een schone borstel of spoolie en verspreid ik de olie over de wenkbrauwen.
  2. Of ik breng het aan met een wattenschijfje.

Je zal positief verrast zijn als je mijn manieren voor dikkere wenkbrauwen en wimpers gaat proberen. Ik hield niet van olie tot ik Nanoil tegenkwam, deze plantaardige castorolie, de lichte textuur die niet plakt en topkwaliteit bevestigd door een certificaat hebben mijn mening veranderd. Ik zie nu in dat het echt goed is om olie te gebruiken. Ervaar het zelf en laat een reactie achter. 🙂

Ga naar de officiële website – nanoil.nl

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.