Photoshop in een tube? Maak kennis met Erborian CC Crème

Ben je op zoek naar een lichte, met de huid matchende, perfect bedekkende en lang werkende BB of CC crème? Ik denk dat je hem nog niet gevonden hebt. Ik weet dat omdat ik heel lang naar de mijne heb gezocht en het was geen gemakkelijke taak. Daarom ben je aan het juiste adres, want vandaag deel ik een ware schat met je 🙂

Vrouwen zijn er gek op ♥

Vrouwen van over de hele wereld zijn gek geworden op dit product. Ter ondersteuning hiervan kun je als bewijs nemen dat het na elke bevoorrading binnen enkele uren is uitverkocht! Ik heb het met mijn eigen ogen gezien toen ik twee meiden zag vechten om e laatste tube Erborian CC crème, recht voor mijn neus. Het is goed dat ik de dag daarvoor een voor mezelf had gekocht, want anders zou er vandaag geen review zijn.

ERBORIAN CC Crème is:

  • de beste vervanging voor de foundation in de zomer;
  • de combinatie van een Koreaanse en Franse ervaring;
  • vederlichte crème met pigmenten voor een stralende huid;
  • matcht met alle teinten.

Erborian kan in de toekomst nog populairder worden, omdat het nieuws over de geweldige eigenschappen van dit product razendsnel verspreidt. Hoewel het merk een grote collectie huidverzorgings- en make-upcosmetica heeft, is het de CC Crème die regeert als het om verkoop gaat.

Maak kennis met:

CC High Definition Radiance Face Cream Skin Perfector

Het is een licht kleurende crème, die de huid highlight met delicate deeltjes in de inhoud. De inspiratie voor de creatie waren filters die zijn gebruikt op Instagram en meer geavanceerd Photoshop dat de foto’s in een moment verfraait. Erborian CC High Definition verfraait de huid in het echte leven, ook in een moment.

Hoe werkt het?

Direct na het aanbrengen matcht het product met de teint en verbergt het direct alle imperfecties. De huid krijgt een natuurlijke glans en jonge uitstraling. Daarbij verzorgt het, maakt het de huid elastisch en maakt het kleine rimpels glad dankzij de voedingsstoffen.

Wat zit er in de samenstelling?

Afgeleid van de Koreaanse traditie, bevat CC HD Radiance Face Cream Skin Perfector natuurlijke extracten, zoals Centella Asiatica, waarvan wordt geloofd dat het zorgt voor een lang leven door verouderingsprocessen tegen te gaan.

Raad ik het aan?

Zeker. Alle meningen zijn niet overdreven wanneer je leest dat Erborian CC Creme HD een wonderbaarlijke cosmetica is. Je kunt het niet op je gezicht voelen, net zoals sommige BB crèmes of foundations, en het is perfect voor de zomer, want het laat je huid ademen. Bovendien is het effectief en biedt het zelfs bedekking voor zichtbare verkleuringen en roodheid.

Heb jij je favoriete CC crème? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.