Tom Ford’s Fucking Fantastsich parfums. Zijn ze echt zo ‘Fucking’ fantastisch?

Hallo meiden!

Lola, laat me de leeuw spelen, Hotel Slut, Brut, Purr. Dit zijn slechts enkele van de rare, grappige en walgelijke namen van parfums. En deze collectie heeft zich net uitgebreid met een andere geur genaamd Fucking Fantastsich. Inderdaad, dit is hoe de parfums worden genoemd. Deze geur behoort toe aan het merk van Tom Ford. Is het product zo fantastisch als de naam doet vermoeden?

Wat me verbaast over de nieuwe geur van Tom Ford?

Het is niet de flacon, de geurnotities noch de reclamecampagne. Het is gewoon de naam,Fucking Fantastisch.Ik weet zeker dat het product een bestseller zal worden, want laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet zo’n origineel cosmetisch product thuis hebben? Voor degenen die geïnteresseerd zijn in dit product: de geur van Tom Ford is binnenkort verkrijgbaar in de winkel (de officiële website van de modeontwerper). Zeker, de prijs zal niet laag zijn; in ruil voor het geld, krijgen we de cosmetica waarvan de naam ons zal blijven over hoe fantastisch we zijn, de parfums en de persoon die het heeft ontworpen.

Hoe werkt het Fucking Fantastisch parfum geur?

Je kunt Almond Olie, Tonka, Bitter Resinoid, lis, Cashmeran, leer , clary salie-olie voelen. Verdient dit soort aroma zo’n expliciete naam? Het hangt allemaal af van hoe gevoelig je neus is, van de aroma’s die je lekker vindt en of je deze limited Editie van Tom Ford’s parfum dagelijks gaat gebruiken of alleen op speciale gelegenheden draagt (de geur is unisex).

Waar kan ik dit krijgen? Fucking Fantastisch parfums?

Als u geïnteresseerd bent in dit product of als u deze geur in uw collectie wilt opnemen, moet u geduld hebben. De modeontwerper zal de geur op zijn modeshow presenteren en de volgende dag beschikbaar maken. U kunt het parfum via internet downloaden. Maar bent u bereid om een paar honderd dollar te betalen voor een flacon van 50 ml? Zelfs als de parfums echt fantastisch zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.