de perfecte mascara - Lashcode

Volledig krachtige Mascara – LASHCODE

Het verdikt, strekt zich uit, scheidt, krullt, hydrateert, versterkt, definieert en versterkt het volume. Met andere woorden; het doet het werk van verschillende mascara’s en een wimper serum. Hier is mijn knaller; Lashcode mascara.☺

Coating Lashes with Mascara

Een van de belangrijkste make-uptrappen omdat het de finishing touch is na zoveel moeite te hebben gedaan. Ik (en veel andere vrouwen) geloven dat wimpers de grootste impact hebben op de hele make-up. Daarom is een mascara die onder alle omstandigheden werkt een must. Dit is hoe Lashcode is.

Ik maak geen grapje, want de mascara is almachtig. De allereerste ervaring met Lashcode was uitermate positief. Ik wist vanaf het allereerste begin dat het product erin geslaagd was te decoderen en mijn verborgen schoonheid te ontdekken. Nu voel ik me geweldig en weet ik dat ik altijd kan uitreiken naar dit onfeilbare cosmetische product.

Lashcode-mascara verbergt twee geheimen:

 • ideaal gevormd, flexibel en zorgvuldig ontworpen siliconen staafje,
 • romige, intens gepigmenteerde en innovatieve formule verrijkt met verzorgende ingrediënten.

Ik heb veel mascara’s getest maar nog geen was zo geschikt voor mijn wimpers. De applicator werkt voor alle wimpertypen, wat wordt bevestigd door het feit dat het effectief mijn weerbarstige wimpers scheidt die de neiging hebben om in alle richtingen te krullen en te buigen. Voor de eerste keer heb ik geen problemen met het aanbrengen van korte wimpers in de hoeken van de ogen. Voor de eerste keer blijft een niet-waterdichte mascara op mijn wimpers hangen gedurende de dag. Voor het eerst houdt de mascara de hele dag klontervrij, schilfervrij en vlekvrij. Met Lashcode gebeuren er voor het eerst veel dingen.

Lashcode-effecten

UITBREIDING

Ik heb vrij korte, lichte en nauwelijks-daar wimpers zodat ze bijna onzichtbaar zijn op de oogleden. Gelukkig is één laag Lashcode voldoende om mijn ogen een mooie vorm te geven dankzij veel langere wimpers. De mascara laat ze niet alleen langer lijken, maar verlengt ze zelfs enkele millimeters.

VOLUME

Als u één laag van de mascara aanbrengt, worden de wimpers volumineus. Het is niet alleen het effect van verdikking aan de wortels. Lashcode-ingrediënten verbeteren de conditie van wimpers, voorkomen uitval en kunnen de groei van babywimpers stimuleren. De grootste taak van Lashcode is echter om ze te definiëren door de perfecte hoeveelheid van het product voor de dikte en de vollere wimperlijn te coaten.

KRUL

Dat is de beste curling-mascara die ik in mijn verzameling heb gehad. Lashcode-krullen wimperen zonder krultang maar toch gebruikt het gereedschap het effect. De Formule; hardt uit op wimpers, waardoor ze non-stop opgerold blijven. Tegelijkertijd blijven ze zacht, elastisch en zien er heel natuurlijk uit.

LASHVERZORGING

De conditionerende kracht van de mascara is een leuke verrassing. Lashcode ondersteunt mijn wimpers terwijl ik de mascara draag. Dankzij de sorptie van wimpers kunnen de voedingsstoffen van de mascara gemakkelijk doordringen in hun bloembollen. Mijn wimpers waren beter gevoed, gehydrateerd, sterker, glanzender en flexibeler na slechts zeven dagen. Het werkt echt!

Lashcode bevat:

 • Baicalin Skullcap Extract
 • Extracten van soja en tarwevloeistof
 • Arginine
 • Pro-vitamine B5 (panthenol)
 • vitamine van de jeugd (vitamine E)

Subjectief advies

Zoals ik eerder al zei, is Lashcode een almachtige mascara. Het biedt niet alleen een perfecte en langdurige wimperdefinitie, maar biedt ook een effectieve zorg. Ik ben een fan van dergelijke 2in1-producten. Er zijn een paar dingen die pleiten voor het opnieuw kopen van Lashcode: een houdbaarheid van zes maanden, maximale efficiëntie, eenvoudige toepassing, verbluffende effecten, ingrediënten van de beste kwaliteit, de beste formule en een chique ontwerp en tube.

Is dat niet alles wat je nodig hebt?

21 Reacties“Volledig krachtige Mascara – LASHCODE”

 1. Esther

  Persoonlijk, ik vind de mascara geweldig! Ik ontdekte het een maand geleden en ik weet zeker dat ik deze mascara nog lang ga gebruiken 🙂

  Beantwoorden
 2. Mia

  Het maakt dik, langer, uit elkaar, krult, verzorgd en versterkt. Het doet niet alles wat een andere mascara zou doen en een wimper conditioner gecombineerd zou doen. Amen voor dat!

  Beantwoorden
 3. Grenada

  Ik heb nog nooit een mascara gehad dat krulde en mijn wimpers lifte, het is gewoon super!

  Beantwoorden
  • Clara

   Ik denk niet dat een mascara mijn wimperkruller kan veranderen ;/

   Beantwoorden
 4. Monica

  Ik vind een goede mascara een must. Zonder lange en perfecte wimpers krijg je niet het effect waar je voor zoekt ookal is de rest van je makeup prachtig.

  Beantwoorden
 5. Margreet

  Ik deel een soort van gelijke mening, ik koop nooit de eerste mascara die ik zie. Ik heb net Lashcode besteld en wanneer ik het krijg zal ik zien of het goed is.

  Beantwoorden
 6. IJsbeer

  het effect op mijn wimers is geweldig, ik heb de indruk dat het mijn wimpers echt verzorgd.

  Beantwoorden
 7. Rie

  hey, dit is mascara en conditioner in één dus niet te verbazen dat het zo goed werkt.

  Beantwoorden
 8. Karina

  Ik heb mascara nodig voor mijn wimpers te laten spreken en ik wil ervoor zorgen. Ik koop een goede wimpers serum zo simpel is het.

  Beantwoorden
 9. Josina

  Eigenlijk kocht ik deze mascara per ongeluk, maar ik ben blij dat ik het deed. De mascara heeft een goede borstel wat het makkelijk maakt om goed een laagje te leggen op de kleinste wipers. Het irriteert mijn ogen niet en het overleefd heel wat!

  Beantwoorden
 10. Ella

  Heel verslavende makeup, toch is de prijs iets te hoog

  Beantwoorden
 11. Nijaa

  Deze mascara past perfect bij mijn wimpers (dun en kort) want het maakt hen langer en geeft hen een volume zonder ze clumpy te laten.

  Beantwoorden
 12. Martina

  als iemand deze mascara niet goed vind zal ik hem wel komen halen bij diegene 😀

  Beantwoorden
 13. Cornelia

  Super mascara! Het is goed, gepigmenteerd en het zorgt voor geen problemen.

  Beantwoorden
 14. Amy

  Waarom is er enkel zwarte mascara? ;/

  Beantwoorden
 15. Katarina

  Het is oke, ik hoop dat ze een waterproef mascara gaan maken.

  Beantwoorden
 16. Helena

  De beste mascara ooit. Als iemand zoals mij maar enkele wimpers heeft, moet ze deze mascara zeker kopen. Lashcode zorgt ervoor dat het lijkt dat je super dikke en veel wimpers hebt. Je kan het heel de dag dragen zonder het bij te werken.

  Beantwoorden
 17. Agnes

  Dat is waar, ik hou meer van een dramatische look 🙂 Lashcode maakt mijn wimpers duidelijk, maar het is meer naturel. Ik vind het niet erg om spinnenpotn te hebben 😉

  Beantwoorden
  • Helena

   Voeg extra laagjes toe dan 🙂 ik heb dat is gedaan en het werkte perfect

   Beantwoorden
 18. Sara

  Ik was in enkele winkels en ik kon de mascara nergens vinden 🙁

  Beantwoorden
 19. Lilly

  Bekijk de officiële site

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.