Waarom zijn Zoeva Palettes voor mij de nummer één?

Hey!

Vandaag wil ik het hebben over oogschaduwpalettes. Ik wed dat de meeste van jullie er minimaal een heeft. Als je de perfecte zoekt die voor enkele jaren bij je blijft (drie om precies te zijn, dat is de levensduur van oogschaduw), dan help ik je graag om de juiste keuze te maken. Ik heb verschillende merken getest, variërend van drogisterijproducten tot cosmetica die populair zijn onder make-upartiesten. De resultaten waren gevarieerd. Soms waren de duurzaamheid en pigmentatie van superdure oogschaduw niet beter dan de spotgoedkope drogisterijproducten (bijv. Essence palettes).

Goedkope oogschaduwpalettes werken geweldig voor non-professionals – degenen die geen make-upartiesten zijn. Aan de andere kant zijn zulke cosmetica niet voldoende voor degenen die make-up aanbrengen voor hun werk, omdat zij moeilijk te mengen zijn en geen geavanveerde oogmake-upeffecten geven. Vlekkerige oogschaduw stoort ook de make-upartiest. Daarom kiezen zij producten met de beste formule en consistentie.

Goed nieuws voor jou. Als jij geen loopbaan als make-upartiest zoekt en je brengt alleen make-up op jezelf aan, voel je dan vrij om tussen de oogschaduwpalettes van Essence of Make Up Revolution to kiezen. Echter, als je de geheimen van oogmake-up wilt leren, raad ik je een pallette aan die zich onder de vijf beste make-upproducten van mijn lijst bevindt. Het is Zoeva Naturally Yours – basistinten, nudes. Je zult zonder geen make-up aanbrengen. Je kunt nudes mengen met elke andere tint of palette, en zij kunnen professionele oogmake-up leveren zonder aanvullende oogschaduw. Daarom moeten natuurlijke tinten de eerste keuze zijn terwijl je shopt voor make-upproducten. Naturally Yours heeft een geweldig ontwerp. En de effecten dan? De tinten zij vlekkenvrij, smeren niet uit en hebben een perfect pigment. Het is geweldig om ermee te werken. De tinten zijn een uitstekende match – je kunt een dagelijkse of avondmake-up creëren. Zoeva biedt tien unieke tinten met uitzonderlijke kleuren en kunnen niet worden gevonden in andere palettes van Zoeva (nog een groot voordeel). Als je gaat voor de volgende palettes, weet je dat jouw collectie uniek is. Veel plezier met winkelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.