3 Beste make-up verwijderende oliën. Versla mee-eters & watervaste make-up!

Ken jij oliën van goede kwaliteit voor het verwijderen van make-up en het reinigen van de huid van het gezicht? Degenen waarmee je onzuiverheden verwijdert en de huid er mooi uit laat zien zonder irritaties? Ik wel, en ik bied hierbij mijn favorieten in deze categorie aan.

Als eerste wil ik je vertellen over het reinigen van de gezichtshuid met oliën. Deze methode werd populair toen een Koreaans schoonheidsverzorgingshandboek was gepubliceerd. Het gebruik van natuurlijke oliën in de gezichtshuidverzorging (zelf vettige en problematische huid!) is een van de geheimen van Aziatische vrouwen. Oliën zijn het zeker waard om eens te proberen!

Waarom oliën gebruiken voor het reinigen van het gezicht?

Natuurlijke oliën:

  • verwijderen overtollig talg, make-up en andere onzuiverheden,
  • versterken de natuurlijke hydrolipidelaag van de huid,
  • verzorgen de huid dankzij vitamines en voedingsstoffen,
  • zijn zeer delicaat voor de huid en werken op een natuurlijke manier.

Het gezicht reinigen met een olie is de eerste stap van twee fases in gezichtsreiniging, gebruikt door fans van de Koreaanse gezichtsverzorgingsroutine van 10 stappen.

Lees verder om de beste make-up remover oliën te vinden (de keuze is heel subjectief!)

NUXE Micellar Cleansing Oil met Rozenblaadjes

Nuxe Micellar Cleansing Oil met Rozenblaadjes is mijn favoriet onder de reinigende oliën. Het combineert saffloerolie en rozenolie-extract. Niet alleen ruikt het verrukkelijk, maar het verwijdert ook de meeste watervaste make-up. De cosmetica is geschikt voor de gevoelige huid (mijn type) omdat het mild reinigt.

RESIBO Oil Makeup Remover

Resibo Oil Makeup Remover is mijn tweede keuze in een dagelijkse huidverzorging. Het werkt geweldig voor alle huidtypes, dus ik kan het aan jullie allen aanraden. De cosmetica bevat een olie met zeven vitamines – avocado-olie die de beschermende laag van de huid versterkt en effectief beschermt. Het product is geweldig in het verwijderen van talg en onzuiverheden.

ERBORIAN Black Cleansing Oil

Erborian Cleansing Oil is mijn laatste voorstel. Het bevat veel actieve kool, wat betekent dat het de make-up, talg, stof en mee-eters uitstekend verwijdert. Ondanks de inhoud van kool, is het product erg mild, herstelt het de veerkracht, geeft het glans en reinigt het zeer goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.