Marc Jacobs Decadentie – Is het een geur of is het een tas?

Hallo!

Het is onmogelijk om mij mijn geuren te weigeren, ik vind het gewoon leuk om geuren te verzamelen. Er is zelfs een speciale plek in mijn badkamer waar ik de flesjes parfums uitstal. Ik kies de producten waarbij ik rekening houd met de lange levensduur van het aroma, de gebeurtenis waarvoor ik de geur zou kunnen dragen en het ontwerp van de fles. Vandaag heb ik besloten om je te vertellen over een van mijn favorieten – Marc Jacobs Decadentie.

Wat hebben mijn parfums en een tas met elkaar gemeen? Het blijkt dat nogal wat Marc Jacobs Decadence’s reageerbuis lijkt op een tas die is ontworpen door, wacht erop & hellip; Marc Jocobs (samenwerking met Annie Buzantian). De fles is groenig en de beker is versierd met een slangenvel motief. De hele look is bewerkt met een kwastje en een gouden ketting die een schouderriem imiteert. Vanzelfsprekend mag u de fles niet op uw schouder dragen, omdat deze gemakkelijk kan breken.

Hoe gaat Marc Jacobs Decadentie ruiken? We kunnen drie tonen onderscheiden. De hoofdtonen zijn: prugna, krokus en fleur-de-lis. De harttonen zijn: damascena roos, Sambac jasmijn en de wortel van fleur-de-lis. De laatste noten die moeten worden vermeld, die bij basistonen horen, zijn: papyrus, vetiver en vloeibare barnsteen. Als ik de indruk zou beschrijven die de geur creëert, zou ik zeggen dat het zoet is, maar tegelijkertijd scherp en helder. Ik associeer het met oosterse, houten en bloemige geuren. Naar mijn mening zouden de parfums van Marc Jacobs geschikt zijn voor nette vrouwen met een sterke persoonlijkheid. Ik vind Decadence perfect om te dragen voor een avondje spelen in een theater of een speciale gelegenheid.

Marc Jacobs Decadentie geuren zijn duurzaam, het aroma blijft lang hangen op de huid. Als je het product op je haar spuit, verlengt het de duurzaamheid van de geur voor een paar extra uren. Er is een, zeer eenvoudige manier om het aroma van het parfum echt duurzaam te maken. Gebruik hem gewoon door op je strijkplank te spuiten! Door de warmte van het strijkijzer dringt de geur door de vezels van de kleding. Als u echter niet van dit soort trucs houdt, probeer dan andere methoden om de levensduur van de parfums te behouden. Pas Decadentie van Marc Jocobs toe op de volgende lichaamsdelen: polsen, de plaats waar armen en benen buigen (de achterkant van elleboog en knie), nekvel, decolleté en huid achter de oren.

Als je je collectie wilt uitbreiden met een aantal unieke parfums met een interessant ontwerp en een prachtig aroma, raad ik je aan om Decadence van Marc Jacobs te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.