Zomer met Kylie Jenner? Vakantie-oogschaduwpalette ‘Take Me On Vacation’

Kyshadow palette als vakantie-uitvoering is zeker een van de cosmeticagadgets waar je voor altijd verliefd op zult zijn.

Het is zo populair geworden dat het direct uitverkocht was.. Het is zeker een zomerse must-have Vandaag ga ik jullie vertellen waarom het een van de cosmetische wonderen der wereld is šŸ™‚

Ik test de palette Kyshadow voor de vakantie nu al twee weken grondig, en ik kan er niet genoeg van krijgen. Het voelt alsof de tinten de gehele zomer bij me blijven en (misschien) ook tijdens de herfst… tenzij Kylie Jenner een ander briljant oogschaduwpalette uitbrengt.

Take Me On Vacation is een palette met 16 prachtige kleuren. Elk van hen is uitzonderlijk, met een mooie, diepe tint en prachtig pigment. Het palette is goed uitgedacht. Het bevat matte nudekleuren die onvervangbaar zijn als het gaat om het opdoen van de perfecte oogmake-up, pasteltinten die passen bij alle teints evenals kleuren zoals gouden metallic deeltjes, en warm matte rood. Satijn kan worden gemengd met koele azuurtinten of het diepgroen van khaki.

De tinten zijn op zo’n manier samengesteld dat zij passen bij de zomerse bruine kleur, maar ze werken ook heel goed bij een bleke teint. Dankzij de kleuren kun je een delicate make-up creĆ«ren voor een dagje aan zee, of een meer intensieve kleur die past bij een eenmalig evenement, een date, of een avondje in de club.

Ik weet het… Ik ben mij bewust van het feit dat mijn omschrijving misschien niet genoeg is om jou te vertellen hoe geweldig dit palette en de kleuren zijn. Echter, ik kan je dichter bij het fenomeen brengen van dit artikel door te zeggen dat, ondanks duizende andere oogschaduwen in de wereld met nude en gouden bronze, degenen in Kyshadow echt uitzonderlijk en ongeĆ«venaard zijn. Ten eerste omdat het zeer zacht en plastisch is. Het veroorzaakt geen problemen bij het aanbrengen of mengen. Ze mixen goed met elkaar, waardoor je glanzende kleuren kunt creĆ«ren. Mix gewoone een matte kleur met een parel- of lichte kleur (bijvoorbeeld, Summer ‘17).

Kyshadow, Take Me On Vacation is een palette van de bovenste plank – het is uitzonderlijk en absoluut wonderbaarlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.