TEST: Is het wimperserum van Lashcode echt effectief?

Hoi allemaal!

Vandaag ga ik het hebben over wimpers, en vooral over de verzorging ervan. Waarschijnlijk weet je al dat ik in mijn leven heel wat verschillende wimper conditioners/verbeteraars/serums heb gebruikt maar (zoals je kan zien) is er nóg iets nieuws om te proberen.. Een paar weken geleden kreeg ik het wimperserum van Lashcode in handen en ik kon mezelf niet tegenhouden om er een review over te maken. Daarom heb ik het serum getest. Deze blog staat vol met mijn gedachten en feiten over het serum van Lashcode. Als je het een interessant onderwerp vindt, lees dan snel verder!

Voordat ik mijn eigen bevindingen ga delen moet ik twee dingen doen: wat essentiële feiten over wimpers en een aantal goede verzorgingsgewoonten met je delen.

WIMPERS: TIPS DAGELIJKSE VERZORGING

Onze wimpers zijn niets anders dan haar. Je moet het dezelfde aandacht geven als het groeiende haar op jouw hoofd. Wimpers doen meer dan alleen de ogen mooier maken: deze kleine haartjes beschermen onze ogen tegen stof, viezigheid en insecten.

Wimpers zijn belangrijk! Dit is waarom ze het verdienen om speciale aandacht en verzorging te krijgen: zacht, voorzichtig en effectief.

Welke mogelijkheden zijn er? Veel! Op blogs kun je bijvoorbeeld verschillende gidsen vinden om de wimpers thuis krachtiger te maken, onder andere met het goedkope en effectieve castorolie. Deze wordt het meest genoemd. Weet je wat? Ik vind dat er betere cosmetica bestaan dan deze dikke, vettige olie die de wimpers soms aan elkaar plakt. Ik zou je een goed  wimperserum aanraden. Als je dit regelmatig gebruikt zal het je helpen om de wimpers te regenereren, voeden, hydrateren en krachtiger te maken. Het ding is het kiezen van een goed serum, dat echt werkt.

LASHCODE: HET BESTE WIMPERSERUM

Om eerlijk te zijn heb ik verschillende producten op mijn wimpers gebruikt. Het was niet altijd succesvol, soms werden mijn wimpers er juist zwakker van en moest ik andere conditioners gebruiken om ze te ‘reanimeren’…

Ik geloof dat mijn reis met ineffectieve serums/conditioners nu achter me ligt! Hoe weet ik dat? Simpelweg omdat ik een super goed wimperserum ben tegengekomen: Lashcode. Ik heb de mascara van Lashcode al eerder geprobeerd en ik ben ervoor gevallen (ben er nog steeds verliefd op). Daarom dacht ik dat ik dit serum ook een kans moest geven. Om mijn wimpers bloot te stellen aan uitgebreide verzorging. Ik hou van het idee van zulke duo’s.

Ik heb mijn wimperserum van Lashcode hier besteld:

www.lashcode.nl

Heb ik er veel voor betaald? Naar mijn mening niet. Ik vind de prijs van Lashcode redelijk als je kijkt naar de effecten en efficiëntie van het product. Als ik de prijs van Lashcode vergelijk met andere serums, dan vind ik Lashcode de beste keus.

WIMPERSERUM LASHCODE: INGREDIËNTEN & VOORDELEN

Waarom vind ik dit soort formules zo goed? Het feit dat ze niet over the top zijn. Lashcode is gemaakt van een aantal ingrediënten, maar wat voor een ingrediënten!

Je moet weten dat Lashcode één van de wimperserums is waarvan de samenstelling opmerkelijk is. Als je nieuwsgierig bent en de volledige lijst met ingrediënten wil zien kan dat op de website. Dit wimperserum haalt zijn voedende kracht uit natuurlijke stoffen en bevat alles wat essentieel is voor de wimpers: iets hydraterends, iets wat de groei stimuleert, iets dat regenereert en duidelijk iets dat voedend is.

De werking van het wimperserum van Lashcode, dankzij de ingrediënten:

  • Behoud een adequaat niveau van hydratatie en voeding in de wimpers.
  • Versterkt, regenereert en voorkomt uitval van de wimpers.
  • Stimuleert haarzakjes om wimpers sneller te laten groeien.
  • Verlengt, verdikt en laat de wimpers er vol uitzien.
  • Beschermt de wimpers tegen veroudering en beschadiging.

Ik denk dat je me nu wil vragen of Lashcode kan helpen bij elk soort probleem dat je met wimpers kan hebben en, als dat zo is, wanneer je dit serum moet gebruiken. Ik heb één antwoord: gebruik Lashcode als jouw wimpers dun, broos en kort zijn. Met andere woorden: ben je niet tevreden met hoe jouw wimpers eruit zien, gebruik dan het serum van Lashcode!

WIMPERSERUM VAN LASHCODE: MIJN ERVARINGEN

Hoe heeft Lashcode voor mij gewerkt? Als eerste: ik vind het design van de verpakking mooi en ik ben positief verrast over de inhoud. Het serum bevat veel meer dan normale verzorgingsproducten voor de wimpers. Maar de effecten zijn natuurlijk het meest belangrijk.

Ik ben 4 weken geleden begonnen met het wimperserum van Lashcode. Ik heb 2 weken moeten wachten om de eerste effecten te zien. Om eerlijk te zijn waren ze nog niet erg spectaculair. Ik zag dat mijn wimpers wat donkerder werden. Met de dag zal ik ze veerkrachtiger, wat dikker en langer worden. Ik zit nu in de vijfde week van de handeling en ik ben meer dan tevreden met de resultaten. Ik heb dikkere, donkerdere en gedefinieerde wimpers, exact wat ik ervan verwacht had!

Ik heb letterlijk nul problemen ervaren met het gebruik van Lashcode. De dunne borstel zorgt ervoor dat het serum makkelijk verspreidt wordt langs de wortels van de wimpers. Het serum blijft op zijn plek zitten: het druppels niet en loopt niet langs het gezicht naar beneden.

Mijn cijfer: 9*

* Ik kon geen 10 geven omdat Lashcode niet het enige serum is dat bijzonder goed werkt, maar het is zeker één van mijn favorieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.