wimper lifting set nanolash

Nieuwe trend op de beautymarkt – de Nanolash Lift Kit. Wat vind ik van deze wimper lamineer kit?

Meiden! Het is tijd voor een revolutie in de wereld van wimperstyling thuis!

Vandaag kom ik met een absolute primeur die je blik kan transformeren. Ik heb het over de Nanolash Lash Lift Kit voor het thuis lamineren en liften van wimpers. Je kent dit merk waarschijnlijk wel. Ik heb al vaak geschreven over hun hoogwaardige producten voor wimperstyling en -verzorging. De onlangs uitgebrachte Lash Lift Kit van het merk trok mijn aandacht. Ben je benieuwd wat ik ervan vind?

Waarom heb ik besloten om thuis zelf mijn wimpers te lamineren?

Ik maak er geen geheim van dat het lamineren van wimpers mij niet onbekend is. Na vele jaren wimperextensions te hebben gehad, maakten mijn wimpers geen indruk met hun conditie. Ze waren eerder zwak, dun en broos. Ik heb veel mascara’s gebruikt, maar die gaven niet het verwachte resultaat….

Ik heb mijn wimpers vaak laten lamineren in een schoonheidssalon. Ik was altijd blij met deze behandeling en het stelde me in staat om mijn wimpers weer op te bouwen. Helaas, na het berekenen van de kosten… begon ik andere opties te overwegen.

Toen de Nanolash Lift Kit op de beautymarkt verscheen, besloot ik dat het tijd was om het eens uit te proberen. Voor mij betekent het thuis lamineren van wimpers een enorme tijd- en geldbesparing. Ben je nieuwsgierig naar wat ik je over dit product kan vertellen? Lees verder!

nanolash lash lift kit

Wat bevat de Nanolash Lash Lift Kit?

Laat ik bij het begin beginnen. Wimpers lamineren wordt verondersteld de wimpers te verlengen, verdikken en krullen zonder ze te overbelasten. De Nanolash Lift Kit biedt precies dat. Na het openen van de elegante doos trof ik het volgende aan:

  • een lift oplossing – stap 1 – lamineer de wimpers;
  • een fixeer oplossing – stap 2 – de tweede om toe te passen;
  • een keratine booster – stap 3 – helemaal aan het einde aangebracht;
  • siliconen staafjes – voor plaatsing op het bovenste ooglid, je krijgt 3 paar in 3 verschillende maten;
  • Lift Lash Glue – lijm voor het bevestigen van siliconen staafjes;
  • andere accessoires zoals applicators

Ik moet toegeven dat ik meteen lette op de formules en afmetingen van alle producten. Het doosje bevat 10 zakjes van elk product waarmee je maar liefst 10 keer thuis je wimpers kunt liften. Elk zakje bevat 0,5 milliliter product behalve de lijm, want je krijgt 5 milliliter. Ik twijfelde er dus niet aan dat de kit lang zou meegaan.

Wat de formule zelf betreft… ook daar valt niets negatiefs over te zeggen. Abessijnse olie, avocado-olie en druivenpitolie zorgen voor boordevol vitaminen en voedingsstoffen voor de wimpers. 

Is het gemakkelijk en leuk om thuis je wimpers te lamineren met de Nanolash kit?

Thuis wimpers lamineren? Ja, het klonk mij ook heel vreemd in de oren. Maar ik ontdekte al snel dat met de lamineer kit van Nanolash de hele behandeling een fluitje van een cent is. Eerst heb ik mijn wimpers gereinigd en de pads gebruikt om de onderste wimpers van de bovenste te scheiden. Daarna koos ik staafjes maat M en plaatste ze op mijn bovenste ooglid. Ik begon met één oog en volgde de instructies van de fabrikant:

  • Ik bracht stap 1 – Lift aan, wachtte 10 minuten en verwijderde het product met een droge applicator;
  • Ik bracht stap 2- Fixeer aan en wachtte dezelfde tijd, waarna ik het product deze keer verwijderde met een natte applicator;
  • Ik eindigde de behandeling met de Keratine booster – stap 3, opnieuw wachtte ik 10 minuten en verwijderde het product.

Als laatste heb ik de siliconen staafjes verwijderd. Het resultaat? Ze overtroffen mijn verwachtingen. Mijn wimpers waren zacht, veerkrachtig, lang en mooi gekruld. Kortom, dankzij Nanolash is thuis je wimpers lamineren mogelijk! Bovendien hield het effect in mijn geval iets meer dan 8 weken aan.

Wimperlift set nanolash

Zou ik de Nanolash Lift Kit aanbevelen?

Ik kan de Nanolash Lift Kit ten zeerste aanbevelen. Meiden, mijn wimpers zagen er precies uit zoals ik altijd al had gewild. Ik kan er ook niet omheen dat het product ze uitzonderlijk revitaliseerde en herstelde.

Voor mij is de Nanolash Lift Kit de beste manier om je wimpers te liften zonder geld en tijd te verspillen. Het spreekt voor zich dat ik voorgoed afscheid heb genomen van mijn wimperkruller!

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.