Welke cosmetica met uv-filters moet ik kiezen?

Hallo meiden!

Het hoeft niet te worden gezegd dat moeten onthouden om het hele jaar lang onze huid te beschermen tegen de zon. Dit betekent dat we zelfs in de winter een zonnebrand moeten aanbrengen. Welke cosmetica kunnen ons de volledige bescherming tegen zonnestralen bieden? Je zult de antwoorden in mijn bericht vinden.

Kleurcosmetica met uv-filters

Alhoewel kleurcosmetica geen professionele zonnebrand vervangen, zijn er meiden die graag zulke producten gebruiken. Als je niet houdt van crèmes die jouw huid iets witter maken, probeer dan eens foundations en poeders met uv-filters. Echter, onthoud dat SPF 10 niet de meest geschikte bescherming tegen zon biedt. Ook win je de bescherming niet door een paar lagen foundation aan te brengen, noch door een aanvullende laag poeder. Waarom is dat? Het antwoord is eenvoudig, de factoren van de cosmetica worden niet bij elkaar opgeteld. Daarnaast kan de dikke laag foundation je teint beschadigen.

Minerale foundations

In mijn mening zijn deze het beste en de veiligste foundations die je kunt aanbrengen op je huid. Ze bevatten fysieke filters (zinkoxide en titaniumdioxide) die de huid van het gezicht beschermen tegen uv-straling. Verder dragen minerale cosmetica bij aan het verlichten van ontstekingen, zijn ze goed in het matteren van een glanzende huid en het verbergen van imperfecties. Mijn favorieten zijn Lily Lolo en Annabelle Minerals. De producten bevatten alleen mica en natuurlijke kleurstoffen; je zult er geen talk of andere stoffen in vinden die de huid uitdrogen.

Foundations en poeders

Zowel foundations en poeders hebben een lage, zeer basisbeschermingsfactor tegen de zon. Het geweldige voordeel van poeders is dat je een extra laag kunt aanbrengen op de make-up gedurende de dag kunt bijwerken met dit product. Sommigen ervan bevatten peptiden en vitamines en sommigen hebben hypoallergene en anti-oxygenerende kenmerken. Als het gaat om de foundations, leveren zij huidverheldering, camoufleren zij huidsonzuiverheden en maken ze de huidskleur effen.

Natuurlijke anti-oxidanten

Wanneer we het hebben over zonne-bescherming, spelen anti-oxidanten hierbij een cruciale rol. Zij gaat vroegtijdige veroudering tegen, evenals de verschijning van verkleuringen. Ook behouden zij een jeugdige look van de huid voor lange tijd. Effectieve anti-oxidanten kun je vinden in vers fruit en groenten, groene thee, vis, kruiden en rode wijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.