wenkbrauwserum nanobrow

NanoBROW wenkbrauwserum. Prachtige wenkbrauwen na 1 maand!

Een paar dagen geleden hoorde ik een koerier op mijn deur kloppen. Ik verwachtte het pakketje alsof het mijn kerstcadeau was. Ik was zo opgewonden om het te zien… Nanobrow wenkbrauwserum <3

Ik weet niet zeker of ik ooit gezegd heb dat ik op zoek was naar een mooi wenkbrauwverzorgingsproduct. Na zwangerschap en borstvoeding is de toestand van mijn wenkbrauwen slechter geworden. Ik las veel artikelen over dit onderwerp en besloot Nanobrow (KLIK nanobrow.nl om te bestellen) te bestellen vanwege de reviews. Vandaag wil ik je alles vertellen over mijn eigen ervaringen want ik weet hoe belangrijk de meningen zijn van mensen die het product zelf hebben geprobeerd.

Wat is Nanobrow?

Dit is een wenkbrauwserum. Een van de vele die er te koop zijn, hoewel het zich onderscheidt van andere door de professionele werking en een uitstekende samenstelling. Het is in de eerste plaats gemaakt voor vrouwen die klagen over te dunne, kleine en futloze wenkbrauwen. Het is cosmetica dat op meerdere manieren werkt.

Hoe ziet Nanobrow eruit?

Ik moet toegeven – dat het prachtig was verpakt – in een elegante kartonnen doos, goed beschermd met een tape van het merk. Het is eigenlijk altijd leuk om zulke verpakkingen te ontvangen.

Het serum zelf lijkt wel wat op een wimperverzachter. De zwarte, slanke buis bevat kleurloos gel-serum. In plaats van een dun penseel heeft het echter een zachte, schuine applicator. Ik kan niets verkeerd zeggen over dit product – de verpakking is zeer elegant en gemaakt van hoogwaardige materialen.

Nanobrow – samenstelling

Het is een combinatie van de hoogste kwaliteit ingrediënten. Sommige daarvan hydrateren, andere voeden, andere herstellen en stimuleren de haargroei. Elk van hen is een noodzakelijk element. In de samenstelling van Nanobrow zit er niets teveel, de ingrediëntenlijst is kort en overzichtelijk.

Voor mij is het grootste voordeel het gebrek aan schadelijke stoffen, zoals parabenen, siliconen en potentiële allergenen.

Een paar leuke feiten:

 1. Nanobrow is een wenkbrauwserum dat niet op dieren is getest.
 2. De samenstelling is dermatologisch getest.
 3. Het is geschikt voor veganisten, omdat het geen dierlijke ingrediënten bevat.
 4. Het is zeer effectief en blijft na opening een jaar goed.

Nanobrow – effecten

Voordat ik de eerste effecten van het gebruik van Nanobrow zag (die al na 10 dagen verschenen), dacht ik na over het plan van deze post. Ik vroeg me af of ik de beloften van de fabrikant of mijn eigen gevoelens moest beschrijven, of misschien de twee moest combineren. Nu weet ik dat het niet nodig was om het te doen, want Nanobrow werkt precies zoals ze het beschrijven.

 • Het herstelt en versterkt de haren.
 • Het versnelt de haargroei.
 • Het geeft elasticiteit en glans.
 • Het voorkomt haaruitval.
 • Het accentueert de wenkbrauwvorm.

Hoe Nanobrow te gebruiken?

In het algemeen is het niet moeilijk, zeker niet met zo’n prachtige, voorgevormde applicator. Praktisch gezien leidt de applicator je hand om de haren volledig te bedekken met een delicaat, reukloos en kleurloos serum, dat onmiddellijk wordt geabsorbeerd.

Het is de moeite waard om te onthouden dat Nanobrow:

 • één keer per dag moet worden aangebracht,
 • altijd voor het slapen gaan,
 • altijd na het verwijderen van make-up.

Eén beweging is voldoende om de formule op één wenkbrauw aan te brengen. Laat het een paar seconden intrekken en…. klaar!

Effecten na 1 maand!

Ik kon deze paragraaf overslaan en schrijven – dat je het voor jezelf moet gaan proberen. Maar ik wil je een keuze geven – je koopt alleen Nanobrow als je dat zelf wilt. Ik kan je alleen maar vertellen of ik het aanbeveel. EN? Natuurlijk!

Na een maand waren mijn wenkbrauwen in een prachtige conditie – langer, dichter en donkerder. Ik hoef geen wenkbrauw was en potlood te gebruiken omdat mijn wenkbrauwen donker en expressief werden. Af en toe pluk ik ze alleen maar om er zeker van te zijn dat ze de juiste vorm hebben. Ze groeien als een gek, dus ook al trek ik er teveel haren uit, ik ben er zeker van dat ze snel weer gaan groeien. Nu kan ik zonder make-up naar buiten omdat ik weet dat mijn wenkbrauwen altijd perfect zijn.

Dus heb je Nanobrow zelf al geprobeerd?

20 Reacties“NanoBROW wenkbrauwserum. Prachtige wenkbrauwen na 1 maand!”

 1. Fiona

  Natuurlijk gebruik ik Nanobrow. Wat is er nog meer dan?

  Beantwoorden
 2. Elise

  Er is goedkoper serum voor de wenkbrauwen dat werkt, maar alleen heb je niet zo’n groot probleem met wenkbrauwen. Soms moet je gaan voor sterk serum zoals Nanobrow en er is geen andere keuze.

  Beantwoorden
 3. Tina Kaart

  Ik denk er nog steeds over na… maar je verleidt me 🙂

  Beantwoorden
 4. Alice

  GEBRUIK HET NU 2 MAANDEN LANG BIJZONDER

  Beantwoorden
 5. goudvis

  Weet je wat? Ik vind dat je goed schrijft. Elke keer als je iets schrijft wil ik het gewoon gelijk kopen. Je bent niet goed voor mijn bankrekening, he he. Ik hoop dat het de moeite waard is!

  Beantwoorden
  • Moniekje

   het zal de moeite waard zijn, je zult niet teleurgesteld worden omdat nanobrow geweldig is qua wenkbrauwen en ik kan niet leven zonder mijn serum.

   Beantwoorden
 6. Margot

  Wie zei dat mooie wenkbrauwen alleen maar met make-up kunnen? Je laat zien dat het anders kan. Dank je wel 🙂 Nanobrow in het mandje, wacht op verzending.

  Beantwoorden
 7. revolutie

  Magisch! Het verandert die dunne streepjes in echte wenkbrauwen! <3

  Beantwoorden
 8. Akkie27

  interessante ingrediënten, werkt goed, vraag me af of het voor mij ook zo werkte 😉

  Beantwoorden
 9. Linda

  Ze groeien als een gek. Dat is alles wat je moet weten. 100% waar! Ik had hetzelfde!

  Beantwoorden
 10. Anja

  Wow, geweldige review van het product. Ik heb nog nooit gehoord van wenkbrauwserums, maar ik las het met zo’n interesse omdat mijn wenkbrauwen… Ik heb gehoord van Baikalglidkruid omdat het de beste ingrediënten voor haargroei lijkt te zijn, doet wonderen! Ik zal zeker Nanobrow gaan kopen!

  Beantwoorden
 11. Maria

  Cool dat je het online kunt kopen, hoef je niet voor naar buiten. Er zijn grote kortingen en dat is nog een voordeel.

  Beantwoorden
 12. no_name

  Mooi gedaan deze Nanobrow, ik heb net een paar ranglijsten en andere beoordelingen op internet gelezen en het lijkt erop dat het het beste wenkbrauwserum is. vind ingrediënten en de prijs goed, want in vergelijking met sommige echt dure is dit een eerlijke.

  Beantwoorden
 13. Tamara

  Nanobrow de beste! <3

  Beantwoorden
 14. Alexia Jansens

  Beveel het ook aan! Mijn wenkbrauwen zijn mooier en beter verzorgd en dat in maar twee weken, geweldig, goed serum, eindelijk cosmetica die aan mijn verwachtingen voldoet. Ik zal het zeker weer kopen, maar voorlopig zit ik op maand 4 en is het nog steeds niet op. Geen make-up nodig, mijn wenkbrauwen zien er gewoon geweldig uit!

  Beantwoorden
 15. Renee

  Hoi, bedankt voor de geweldige recensie. Hielp me om te bedenken welk serum ik voor mijn wenkbrauwen ging kopen 🙂

  Beantwoorden
 16. Lucy Witzand

  Voor mijn wenkbrauwen werkte de nanobrow supersnel en ik moet toegeven dat de mijne echt beschadigd waren en begonnen uit te vallen. Nanobrow heeft me beschermd tegen een ramp.

  Beantwoorden
 17. Christel

  Ik test dit serum nu, goed om te weten dat het zo goed werkt, kan niet wachten op de effecten, opdoen gaat tot nu toe snel en gemakkelijk. Ik gebruik het nu een keer per week.

  Beantwoorden
 18. Magdalena

  Het is de eerste keer dat ik een serum zie met zulke bijzondere ingrediënten, geweldig! Geen parabenen, geen siliconen, het is niet getest op dieren… enorme pluspunten voor mij!

  Beantwoorden
 19. Coco99

  Ik hou van dikke wenkbrauwen, helaas heb ze niet van mezelf. Maar met nanobrow worden ze wel anders: ze zijn dichter, donkerder, meer gedefinieerd. Ik ben super blij, dacht niet dat het mogelijk was! Hou van Nanobrow!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.