Gezichtsserum met Hyaluronzuur van Nanoil: het beste serum dat écht werkt [REVIEW]

“Hyaluronzuur” klinkt als een chemische stof die we zeker niet op het gezicht willen gebruiken. Zuur en gezicht zijn vaak geen goede match.. maar in dit geval wel! Als je denkt dat hyaluronzuur bijtend is heb je het mis. Lees hier meer over het gezichtsserum dat écht werkt!

Onze huid veroudert onveranderlijk. Wat heeft een verouderende huid nodig?

We weten allemaal dat de huid oud wordt, uitzakt, rimpels krijgt en minder vol wordt. De waarheid is dat dit ongewilde proces al begint op ons 25e, het is alleen de eerste 5-10 jaar niet zichtbaar. Met de tijd heeft de huid een anti-rimpel ritueel nodig. Hoe ouder we zijn, hoe meer HA we nodig hebben. Dit zuur zit standaard in ons lichaam maar wanneer we ouder worden verminderd de hoeveelheid waardoor rimpels ontstaan. Dit is de reden dat vrouwen dure gezichtsbehandelingen met hyaluronzuur en fillers gaan gebruiken. Gelukkig hebben we geen naalden nodig (ik zou persoonlijk nooit HA laten injecteren).

In plaats van injecties kun je een perfect serum gebruiken dat Hyaluronzuur bevat met laag moleculair gewicht. Bijvoorbeeld het Gezichtsserum met Hyaluronzuur van Nanoil. Ik kwam dit serum tegen toen ik Arganolie van Nanoil kocht (mijn huidverzorgings must-have). Ik was blij verrast om te zien dat het merk ook gezichtsserums op de markt had gebracht. Ze zien er allemaal fantastisch uit maar ik besloot als eerste het serum met hyaluronzuur te proberen. Ik gebruik het product nu 4 weken en het doet wonderen voor mijn gezicht. De lichte formule wordt snel geabsorbeerd en de huid krijgt een fijn, reparerend en beschermend laagje. Laten we de resultaten bekijken..

Wat doet het Gezichtsserum met Hyaluronzuur van Nanoil werkelijk?

Simpel gezegd zijn er drie grote dingen die het serum doet:

  1. Het vermindert rimpels.
  2. Het geeft de huid meer volume.
  3. Het hydrateert de diepere huidlagen van de huid.

Gezichtsserum met Hyaluronzuur van Nanoil: effecten

Zonder twijfel doet het Gezichtsserum met Hyaluronzuur van Nanoil wonderen en ik zou het serum niet aanraden als het dat niet deed. 🙂 Het perfecte HA met laag moleculair gewicht komt in de diepste huidlagen. Daar hydrateert en verjongt het de huid. Ik ben nog geen 50, maar ik kan al zien dat mijn huid binnen 4 weken een make-over heeft ondergaan.  De huid is voller, steviger en perfect gehydrateerd. De fijne lijntjes op mijn voorhoofd zijn weg. De huidskleur is egaal en ik heb geen last meer van puistjes die ontstonden door een gebrek aan hydratatie. De talgproductie is weer in balans. Mijn gezicht straalt, ziet er jong uit en is vol van energie.

Gezichtsserum met Hyaluronzuur van Nanoil: review, waarom raad ik het aan?

Ik ben niet de enige die enthousiast is over dit serum. Het Gezichtsserum met Hyaluronzuur van Nanoil krijgt de hoogste cijfers, ik ben niet verrast. Het is echt de beste. 100% pure hyaluronzuur zonder onnodige aanvullende en rare ingrediënten. Ik gebruik het serum van Nanoil samen met een moisturizer van Yves Rocher en dit duo doet goed voor mijn huid. Daarom raad ik deze huidverzorgings topper aan. Surf naar www.nanoil.nl, dit is de meest betrouwbare bron. Misschien kende jij het Gezichtsserum met Hyaluronzuur van Nanoil al? Laat een reactie achter met jouw mening over dit serum. Bye!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.