Hippen nieuwe zomerproducten. Welke make-up & huidzorgproducten moet je kopen?

Hallo, meiden!
Er zijn zoveel nieuwe cosmetica bij de drogisterijen! Deze post gaat over de producten die ik ga kopen: make-upcosmetica en verzorgingsproducten. Veel plezier bij het lezen van mijn nieuwste artikel.

Guerlain Terracotta Chic Tropic Bronzing Powder

De nieuwe poeder van Guerlain is zo mooi. De verpakking ziet eruit als een chique juwelendoos, met een ingegraveerd logo en naam. Het geweldige product vind je aan de binnenkant. Er staat een blaadjesmotief op het oppervlak in de tinten bruin, goud en roze. Stel je voor hoe mooi de kleur zou zijn als je deze zou mengen. Als je er een wil hebben, schiet dan op! Dit is een gelimiteerde uitgave.

Wat zijn de effecten van dit geweldige bronspoeder? Een natuurlijk uitziende, licht zongebruinde huid. Verder laat, Terracotta Chic Tropic je het gezicht omlijnen en oneffenheden camoufleren. De poeder parfumeert de huid met een prettige, bloemige geur. Ook ruik hints van sinaasappel, vanille, muskus en fresia.

Hoe gebruik je Guerlain Terracotta Chic Tropic Bronzing Powder? Veeg de pluizige kwast over je wangen, slapen, kin en neusbrug. Op deze manier creëer je een zongebruinde huid, met gedefinieerde gezichtseigenschappen. Verf 3 op het gezicht om te genieten van de natuurlijke make-up; vele make-upartiesten hebben dit al voor je uitgetest.

Leid de kwast van je voorhoofd naar je wangen en omlaag, naar je kin. De poeder geeft een satijnachtige afwerking, waardoor je huid zijdezacht wordt.

Benefit Cosmetics POREEfect Deal Face Primer

Niet alleen minimaliseert dit product de verschijning van poriën, maar het verzacht ook de huid en laat je langer genieten van je make-up. Benefit Cosmetics heeft een kleinere tube – 7,5 ml – toegevoegd aan de grotere – 22ml. Hoe gebruik je de Benefit Cosmetics primer? Breng een dunne laag aan op een schone en gehydrateerde huid. Druk het aan met je vingertoppen, vanaf het midden van je gezicht richting de slapen en oren.

Repairing Lancaster Tan Maximizer Oil

Dit is een ander nieuw product dat bij drogisterijen is verschenen deze zomer. De olie werkt geweldig tijdens tripjes langs het strand of in de bergen. Het vervult twee taken: het definiëren van de zongebruinde huid, en het herstellen van de huid na het zonnebaden. Verder zorgt Lancaster Tan Maximizer voor een zachtere, gehydrateerde en stevigere huid. Het bevat een paar ingrediënten die de huid voeden en conditioneren. Hoe gebruik je de olie? Spray het op je lichaam en gezicht na iedere keer zonnebaden. Gebruik het ook nadat je terugkomt van vakantie.

John Frieda Luxurious Volume Care Restore Set

John Frieda heeft een set producten uitgebracht die fijn haar meer volume geven. De set bestaat uit een shampoo, conditioner en een product dat de wortels opricht en meer volume aan het haar geeft. Voor het beste effect, gebruik je al deze cosmetica na iedere wasbeurt. De producten bevatten proteďnen, die het haar opnieuw opbouwen en de hoofdhuid voeden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.