Nanoil Argan Hair Conditioner

Mijn keus: bi-phase Argan Oil Hair Conditioner van Nanoil

Hi!

Ik vind het leuk om nog een review met je te delen. Welk product raad ik je dit keer aan? Zoals je in de titel al hebt kunnen lezen gaat het over de Argan Hair Conditioner van Nanoil. Deze conditioner is rijk aan arganolie en ik vind het leuk om met je te delen wat hij doet. Ik heb hem (samen met de Argan Micellar Shampoo van Nanoil) van een vriendin. Ga ik hem nogmaals kopen?

Conditioner gebaseerd op arganolie van Nanoil

VOLLEDIGE NAAM: Nanoil Argan Hair Conditioner

Een conditioner met arganolie klinkt niet als een gaaf cadeau, of wel? Arganolie is letterlijk overal en dit is geen stof die ons het wow-effect geeft. Het is echter verbazend hoe deze simpele, populaire olie in een pareltje veranderd als hij gebruikt wordt in een geweldige conditioner. De conditioner met arganolie van Nanoil is geen one of a kind. Waarom?

Ik was al positief verrast door de fles. Ik heb nog niet eerder zo’n mooie conditioner gezien. De combinatie van zwart en goud is prachtig en geeft me het gevoel dat ik in een chique schoonheidssalon ben.

De formule is bi-phase en erg licht, het gebruik van de Argan Hair Conditioner van Nanoil is plezierig. Na het eerste gebruik zal ik al dat de conditioner mijn haar diep verzorgd, maar niet verzwaard. Het maakt de lokken makkelijker te kammen en laat ze glanzen. Maar er is meer!

Argan Hair Conditioner Nanoil

Wat is het effect van de Argan Hair Conditioner van Nanoil?

Conditioners moeten het haar gladder en glanzender maken en ervoor zorgen dat het haar na het wassen makkelijk te kammen is. De conditioner met arganolie van Nanoil vervult deze taak. Dit is geen normale conditioner, er zijn meer voordelen. De Argan Hair Conditioner van Nanoil:

  • voorkomt klitten na het wassen.
  • controleert pluis en statisch haar.
  • maakt kammen, stylen en föhnen makkelijker.
  • beschermt tegen hitte en zon.
  • verbetert de kleur en glans.
  • voorkomt gespleten puntjes.
  • houdt het haar langer gehydrateerd.

Ik kan deze lijst blijven aanvullen want deze conditioner doet echt wonderen voor mijn lokken. Ik gebruik het nu 3 weken en ik zie dat mijn haar gezonder, sterker en mooier is.

Wat bevat de Argan Hair Conditioner van Nanoil?

Deze fantastische resultaten zijn mogelijk dankzij de ingrediënten. De Conditioner van Nanoil bevat twee haar verbeterende stoffen: natuurlijke, koudgeperste arganolie en (bekend bij alle haarjunkies) castorboonolie. Beide zorgen voor de geweldige verbetering die de Argan Hair Conditioner van Nanoil brengt.

  1. Arganolie: beschermt het haar tegen vochtverlies, de zon, hitte en vrije radicalen. Daarnaast helpt arganolie het haar herstellen en voedt, versterkt en verjongt het.
  2. Castorolie: wordt gezien als de beste olie om haargroei te stimuleren. Het versterkt, voorkomt haaruitval en stimuleert haargroei. Bovendien heeft het een antibacteriële werking en helpt het de hoofdhuid in balans en gezond te blijven.
haar conditioner met arganolie Nanoil

Hoe gebruik je de Argan Hair Conditioner van Nanoil?

Last but not least: de gebruiksaanwijzing. Als je denkt dat dit product grondig wrijven en spoelen nodig heeft: fout!

De Argan Hair Conditioner van Nanoil is een bi-phase leave-in mist, eenvoudig in gebruik. Was het haar, knijp het overtollige water eruit en spray de conditioner van een korte afstand op het haar. Het product heeft een handige verstuiver waardoor de conditioner elke haar bereikt, een fijne, subtiele geur achterlaat en de lokken een dosis krachtige voedingsstoffen brengt.

Ik vind dit echt een baanbrekend product. Eindelijk een conditioner met arganolie die niet uitgespoeld hoeft te worden. We kunnen het op elk moment gebruiken, niet alleen na het wassen maar ook later op de dag om ons haar te beschermen tegen de zon of het kammen makkelijker te maken.

Meer info over dit product (en andere producten) van Nanoil vind je op www.nanoil.nl.

XOXO

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.