Thermale bronwater en nevels. Waarom vind ik ze zo veel?

Hallo meisjes!

Het kan niet worden ontkend, thermale bronwateren en nevels zijn mijn favoriete cosmetica. Ik neem ze met mij elke keer als ik ga voor een langere reis, omdat ze opfrissen en hydrateert mijn huid. Bovendien, sommige van hen vast te stellen make-up. Wat maakt me nog meer als nevels? Lees mijn binnenkomst van vandaag en je zult alles leren over deze zeer praktische cosmetica. Geniet van het lezen!

Thermale bronwater en nevels-geschiedenis

Sinds mensenheugenis ging naar verpleeghuizen, Spa of een aantal in het buitenland gezondheid verbeteren eenheden waar ze kunnen worden behandeld met thermale bronwater om te genezen van vele kwalen. Vandaag, de meest populaire plaats, die gebruik maken van hydrotherapie, is Avene-een kleine stad gelegen in Frankrijk. Dit is de plaats waar een van de meest herkenbare cosmetische producten worden vervaardigd. Deze schoonheidsproducten bevatten thermisch water dat regeneratieve en hydraterende eigenschappen heeft. Echter, met de tijd bleek dat deze stof niet genoeg is om de huid te behandelen. Vandaar, dit is hoe nevelen ontstaan.

Hoe werkt een nevel?

Nevels die je koopt bevatten water, glycerine, anti-zuurstofverrijkende stoffen, UV-filters, vitaminen en microelementen. Dankzij deze stoffen blijft de huid gehydrateerd, verzacht en opgefrist. Sommige nevels Fix make-up het creëren van een beschermende laag op het huidoppervlak. Dankzij nevels, kleur cosmetica houden op het gezicht, zelfs tot 12 uur.

Hoe te gebruiken nevels?

We onderscheiden twee soorten nevels: hydraterende en make-up bevestiging. De eerste soort nevels moet worden opgeslagen in een koelkast dankzij die u uw huid te voorzien van verlichting en verfrissing tijdens een warme dag. Fundamenteel, moet u uw gezicht spuiten dat de fles met mist in 20 cm van uw huid houdt. Als het gaat om fixeermiddelen, de afstand moet langer zijn-ongeveer 30 cm van een gezicht bedekt met make-up. Na een paar minuten uw make-up is beschermd en de huid gehydrateerd.

Gebruikt u ook nevels en thermisch bronwater? Zo ja, welke? Of misschien wilt u Avene cosmetica?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.