BH Cosmetics Shaaanxo – één palet voor oogschaduwen en lippenstiften <3

Hallo, mijn prachtige vrouwen! 🙂

Het is gewoon wonderbaarlijk. Mijn droom over het perfecte palet is uitgekomen.

Het is allemaal te danken aan de beauty vlogger, Shannon Harris, die eerst geliefd was door heel Nieuw-Zeeland en vervolgens door de rest van de wereld. In samenwerking met BH Cosmetics heeft ze een gewoonweg fantastisch make-up palet uitgebracht. De kleuren die Shaaanxo uitgekozen heeft, zijn geweldig. De kwaliteit van de oogschaduwen laat je hart sneller kloppen, en de lippenstiften wakkeren de lust aan in mijn ogen.

Het palet zit slim in elkaar en heeft een designer uitstraling. Shannon heeft een enorme stap gezet door make-up en het idee ervan in een nieuw licht te zetten. Ze heeft ons allemaal verrast met haar inventiviteit: Shaaanxo kan aan beide kanten worden geopend. Aan de ene kant vinden we de prachtige, perfect uitgekozen, hoog gepigmenteerde en lang meegaande oogschaduwen, en aan de andere kant, waar normaal gesproken de achterkant van het palet zit, vinden we een ander palet, met lippenstift in negen tinten. De lippenstiften en oogschaduwen passen bij elke huidskleur. Een onmiskenbaar voordeel van de Shaaanxo oogschaduwen is dat het minder kost en dat je naast negen oogschaduwen van hoge kwaliteit ook nog negen lippenstiften krijgt et een perfecte bedekking en duurzaamheid. Het is een complete set van 18 cosmetica van hoge kwaliteit.

De kleuren van de oogschaduwen zijn perfect gekozen: één palet laat je veel make-upstijlen creëren, niet alleen make-up voor overdag, maar ook voor avonden uit en de expressieve looks. De tinten gaan van subtiele neutrale tinten, naar parelachtig beige, tot bruin en zwart. BH Cosmetics Shaaanxo heeft negen kleuren lippenstift, die goed werken met elke huidskleur, en die kunnen worden gemengd hoe je maar wilt om nieuwe, verrassende tinten te krijgen. Ik heb dit palet mijn hart en ziel gegeven, en nu raad ik het jou ook ten zeerste aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.