Vlekkeloze mascara? Ja, ik heb hem gevonden!

Als je mascara uitkiest, dan is het belangrijkste… dat hij echt werkt! Mascara heeft mijn wimpers vaak plakkerig gemaakt. Ik was hier echt klaar mee dus ik besloot verschillende mascara’s te bestellen en zelf te testen. De conclusie? Ik heb de perfecte mascara gevonden!

Klontjes op de wimpers? Ik voel je

Ik moet toegeven dat de mascara’s die ik tot nu toe gekocht had niet de beste oplossing waren voor mij. Vaak kwam ik een product tegen met een borstel die zo kort en op zo’n onhandige manier gevormd was dat ik mijn hele ooglid onder knoeide als ik de mascara gebruikte.

Ik heb ook producten gebruikt die mijn wimpers plakkerig maakten en stijf en stijl lieten voelen. Vroeger gaf ik mijn wimpers hier de schuld van. Ik dacht dat ze van nature fijn en dun waren dus dat mascara sowieso niet goed zou werken. Ik had het fout.

Ik besloot mezelf nog een kans te geven. Ik kocht verschillende mascara’s die door vrouwen online werden aangeraden. Ik heb elk product zelf getest en heb er een paar gevonden die perfect werken. Dankzij deze mascara’s heb ik weer vertrouwen in mijn eigen wimpers!

Welke mascara’s zijn het best? Hier mijn lijst!

Waarom heb ik een lijst samengesteld met de beste mascara’s? Ik ben me bewust van hoe problematisch dit product kan zijn. Ik weet ook hoe belangrijk het is om de juiste mascara te kiezen, zowel om er goed uit te zien als om de wimpers gezond te houden.

Bekijk mijn mini ranking, wellicht helpt dit je de mascara van je dromen te vinden.

1. Nanolash mascara

Elke lijst begint met een ongeslagen winnaar. Voor mij is dat de Nanolash mascara, deze overtrof an mijn verwachtingen. Het product is echt van premium kwaliteit. De formule bevat oliën en verzorgende ingrediënten die het effect van de mascara een boost geven en effectief voor de wimpers zorgen.

Bovendien heeft de Nanolash mascara een siliconen borstel met geweldige vorm. Ik had geen probleem met het aanbrengen van de mascara bij de ooghoeken en knoeide niet op mijn oogleden.

Ik wil de duurzaamheid van het product ook benoemen. Hij bleef de hele dag zitten. Geen vlekken of klontjes, zelfs niet op een regenachtige dag.

De Nanolash mascara is beschikbaar in twee versies:

Ik vind dit een groot voordeel, je kunt het product kiezen dat het best bij je past.

2. Lashcode Mascara

Ik raad je ook aan de Lashcode Mascara te proberen. Het is een verlengende en verdikkende mascara die mijn wimpers na het eerste gebruik al compleet transformeerde.

Deze mascara heeft, net als de Nanolash mascara, een siliconen borstel in de juiste vorm. Hierdoor is het gebruik veel eenvoudiger. De wimpers waren van elkaar gescheiden en er zaten geen klontjes op.

De mascara ging zonder problemen de hele dag mee. Ik hoefde me geen zorgen te maken over vlekken of ‘panda-ogen’. Ik heb het product tijdens een wintervakantie getest en ook met koude weersomstandigheden presteerde de mascara goed.

3. Chanel Le Volume

Chanel Le Volume is langhoudend en werkt effectief. Mijn wimpers waren, na de eerste laag, al veel langer en hadden een mooie krul. Na een hele dag zag de mascara er nog steeds goed uit. Ik zag geen vlekken.

Het enige probleem bleek de borstel te zijn. Hij is vrij stijf en heeft heel korte haren. Hoewel de wimpers goed van elkaar gescheiden werden, was het lastig mascara aan te brengen in de ooghoeken.

4. Guerlain Maxi Lash So Volume

Guerlain Maxi Lash So Volume is een goede mascara met een vrij dikke consistentie. Ik heb het idee dat hij daarom klontert en vlekt.. in ieder geval een aantal uur na gebruik. Helaas zag ik gedurende de dag mascara op mijn oogleden.

De borstel heeft een goede vorm en bereikt de kortste haren. Het product wordt gelijkmatig over de wimpers verdeeld. Ik moet toegeven dat ik deze mascara niet op zou doen naar de sauna. Hij gaat snel vlekken bij hogere temperaturen.

Wat vind je van mijn suggesties?

Dames, ik ben me bewust van het feit dat de keuze voor een bepaalde mascara echt een persoonlijke keuze is. Toch zijn er wel raakvlakken. We willen allemaal dat een mascara:

  • Duurzaam is;
  • Bestand is tegen externe factoren;
  • Effectief is;
  • Veilig is voor de ogen.

Daarom heb ik een lijst van de beste mascara’s samengesteld, die voor mij goed werken. Als ik het perfecte product moest kiezen, dan zou ik voor de mascara van Nanolash gaan. Ik vind dit één van de beste mascara’s die ik ooit getest heb. De andere producten waren niet slecht, maar ze hadden meer nadelen dan de mascara van Nanolash.

Als jij mascara’s uit mijn lijst getest hebt, laat me dan weten wat je ervan vindt!

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.