Volledige haar regeneratie in progressie.. Charcoal haarmasker van Nanoil

Hey!

De lente komt eraan, de dagen worden langer en dus hebben we meer tijd om goed voor onszelf te zorgen. We zullen binnenkort weer rondlopen met de wind in ons haar.. het is hoog tijd is om goed voor onze lokken te zorgen. We kunnen twee vliegen in één klap slaan en onszelf trakteren op een haarbehandeling die onze lokken verbetert en daarmee ook ons humeur. Ik geloof niet dat er iemand is die zich niet beter voelt nadat ze haar nagels en haar heeft laten doen. Vandaag geef ik je een idee hoe je het haar kan verbeteren. Om dit te bereiken heb ik het Charcoal Haarmasker van Nanoil gebruikt. Ik heb er een review over gemaakt.

Waarom heb ik gekozen voor het Charcoal & White Clay Haarmasker van NANOIL?

Dit reinigende haarmasker met kool is één van de haarverzorgingsproducten van Nanoil. Als je naar de officiële website gaat (nanoil.nl) zul je zien dat er 5 bijzondere haarmaskers zijn om uit te kiezen. Ik voelde dat mijn haar een detox nodig had dus ik kon niks beters bedenken dan kool: ik weet zeker dat jij ook weet dat dit één van de meest effectieve stoffen is dat ons lichaam van gifstoffen af helpt. Om terug te komen op het haarmasker van Nanoil, degene met kool bevat nog extra voedingsstoffen. Ik zal je er later meer over vertellen. Het lukte me ook niet om weerstand te bieden aan de andere maskers dus ik heb het masker met liquid silk en die met arganolie ook gekocht om de effecten die ik bereikt had met dit masker een boost te geven.

Ik vind dit haarmasker met kool de beste oplossing voor zwak haar dat lang onder een pet heeft gezeten en blootgesteld is aan hete, droge lucht (bedankt verwarming!). Daardoor kunnen we seborroe krijgen, haar dat geen volume meer heeft en er slecht uitziet. Gelukkig is er kool, er is niks beters dat kool om de hoofdhuid en het haar te reinigen. Ik weet zeker dat je jouw lichaam al eens hebt getrakteerd op een masker met kool of tandpasta met kool. In dat geval weet je al hoe krachtig kool is!

Wat voor een formule bevat het Charcoal & White Clay Haarmasker van NANOIL?

Het is duidelijk dat het haarmasker meer ingrediënten bevat dan alleen kool. Deze ingrediënten hebben me overgehaald om dit haarmasker van Nanoil te kopen:

  • ACTIEVE KOOL: het belangrijkste actieve ingrediënt dat giftige stoffen en andere viezigheid van het haar absorbeert. Het brengt ook de talgproductie in balans.
  • WITTE KLEI: heeft twee taken: het reinigt en heelt de hoofdhuid. Daarnaast kalmeert het de hoofdhuid.
  • VITAMINES: de klassieke vitamines, A en E, zijn de basis van een effectieve haarbehandeling. Ik bekijk altijd haarverzorgingsproducten om te zijn of dit duo erin zit, ze maken het haar sterker en verbeteren de conditie ervan.
  • PANTHENOL: de meeste van jullie weten waarschijnlijk wat panthenol is en wat de effecten zijn. Voor degene die het niet weten: panthenol is één van de meest belangrijke ingrediënten in haarmaskers van hoge kwaliteit. Het versnelt het regeneratie proces en verbetert de synthese van keratine.
  • ALGEN: één van mijn favoriete verbeterende substanties. Naast dat je het in een masker kunt gebruiken kun je er ook supplementen van nemen. Algen voeden, hydrateren en beschermen het haar tegen oxidatieve stress.

Welke effecten kan je verwachten van het Charcoal & White Clay Haarmasker van NANOIL?

Om eerlijk te zijn had ik niet verwacht dat dit haarmasker me zo snel mooie lokken zou geven. Eenmalig gebruik verbeterde mijn haar al. Het werd gelift vanaf de wortels, veerkrachtig en glanzend. Ik zag ook dat het beter gehydrateerd en gevoed was. Het was makkelijk te stylen en sinds ik het Charcoal & White Clay masker van Nanoil gebruik ervaar ik geen problemen als het aankomt op het stylen. De natuurlijke kleur van mijn haar is intensiever en ik verbaas me elke keer weer als ik in de spiegel kijk. Ik ben echt tevreden met dit haarmasker en ik geloof dat dit één van de beste maskers is die ik ooit gebruikt heb. Als we het over gebruik hebben..

Hoe gebruik je het Charcoal & White Clay Haarmasker van NANOIL?

Regelmatig, eens per week, zoals de fabrikant ons aanraadt. Dit zou jouw haar volledig moeten regenereren. Ik moet toegeven dat ik het masker in het begin twee keer per week heb gebruikt, eens per 4 dagen. De effecten waren verbazingwekkend en mijn haar kreeg de voeding die het zo hard nodig had. Na een maand heb ik de instructies gevolgd en ben ik het masker eens per week gaan gebruiken. De eerste maand van het gebruik van het Charcoal & White Clay Haarmasker van Nanoil was echt een hoogtepunt wat betreft regeneratie en voeding! Het liet mij zien dat de overweging om mijn haar bloot te stellen aan een intensieve reparerende behandeling de goede keus was 🙂 Ik wil alleen maar zeggen, als jouw haar ook in slechte staat is: je kunt het masker helpen om sneller te werken door het iets vaker te gebruiken. Het laatste wat ik er nog aan toe wil voegen, gebruik het masker altijd op handdoekdroog haar en spoel het na 15 minuten uit.

Laat me weten of jij al kennis gemaakt hebt met de haarmaskers van Nanoil. Heb jij ze al gebruikt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.