Retinol in mijn schoonheidsritueel. Mijn mening over het Nanoil Retinol Face Serum

Ik kwam een paar dagen geleden het Nanoil Retinol Face Serum tegen en ik wilde graag een review maken over dit huidverzorgingsproduct. Een nicht van me gaf het me. Ze kocht dit retinol serum ook voor zichzelf omdat ze heel tevreden was met de behandeling tot nu toe, dus besloot ze het mij cadeau te doen. Is het Nanoil Retinol Face Serum een goed cadeau?

Nanoil retinol gezichtsserum

Ik kende Nanoil al omdat de cosmetische oliën van dit merk mijn absolute favoriet zijn, ik gebruik ze bijna op dagelijkse basis. Ik wist alleen niet dat Nanoil ook gezichtsserums heeft, ik was totaal verrast toen ik het cadeautje openmaakte en een Nanoil fles zag met een wit label, niet het zwarte wat ik kende van de oliën.

Het Nanoil Retinol Face Serum is één van de zes gezichtsserums van dit merk, een perfecte oplossing voor meiden zoals ik die van een effectieve behandeling houden maar niet te vaak naar een schoonheidsspecialist willen gaan. Met het Nanoil serum bereik je salonwaardige effecten, alleen dan in de comfort van je eigen huid. Dit bespaart je tijd en geld, I like!

Om eerlijk te zijn weet ik niet of ik dit serum zelf zou kopen, mar ik ben heel blij dat ik de kans had om het te testen.. ik zou het zeker weer kopen! <3

Nanoil Retinol Face Serum: formule & effecten

Het meest betoverende van dit product is de korte INCI, die minder dan 10 ingrediënten bevat die zo gecombineerd zijn dat ze de beste effecten leveren zonder de huid te overbelasten. Het is echt een briljant serum voor de gevoelige huid, het bevat letterlijk niks dat irritaties kan veroorzaken.

De belangrijkste ingrediënten van het Nanoil Retinol Face Serum zijn:

  • Retinol (vitamine A), verantwoordelijk voor verjonging, exfoliëren en herstel.
  • Boerhavia Diffusa-extract, een sterke antioxidant.

Alleen dit? Ja, alleen dit! Dankzij de retinol en de plantaardige antioxidanten is het Nanoil serum zo effectief en perfect om jouw huid te laten herleven en verjongen. Het beste is dat je het Nanoil serum elke avond kunt gebruiken, zo zul je sneller zien dat je huid gladder, veerkrachtiger en egaler wordt. Ik weet waar ik het over heb omdat ik mijn huid nu 4 weken met het Nanoil retinol serum behandel.

Voor wie is het Nanoil serum?

Aarzel niet als je het gevoel hebt dat een retinol serum iets voor je is. Het is een goed idee om huidverzorgingsproducten met vitamine A te gebruiken als je last hebt van:

  • Pigmentvlekken, veroorzaakt door acné of de zon.
  • De eerste tekenen van veroudering in het gezicht.
  • Rimpels, minder veerkracht en een uitgezakte huid.
  • Een traag herstelproces van de huid.

Ongelooflijke manier om de huid te verjongen

Het is het benoemen waard dat het Nanoil Retinol Face Serum lichtgewicht is en plezierig in gebruik. Je kunt je handen of een jade roller gebruiken om het op je gezicht aan de brengen, ikzelf kies vaak voor de jade roller. Het product trekt snel in zonder een vette waas achter te laten. Daarnaast voel je huid niet meer strak aan en veroorzaakt het geen irritaties. Perfect!

Is er iets waar je rekening mee moet houden als je voor het eerst een retinol serum gebruikt? Ik denk dat je alleen moet weten dat huidverzorgingsproducten met retinol bedoeld zijn om ’s avonds te gebruiken. Ik zou vitamine A niet ’s ochtends gebruiken omdat deze stof ervoor kan zorgen dat de huid gevoeliger is voor zonlicht. Bovendien herstelt de huid zichzelf ’s nachts, dus dat is het moment dat je retinol wil gebruiken.

Hoe beoordeel ik het Nanoil Retinol Face Serum?

Eenvoudig gebruik, geweldige samenstelling en fantastische effecten: een 10! <3 Er is geen ander cijfer voor dit product. Ik moedig je wel aan om jouw mening niet alleen op deze review te baseren, lees ook reviews en reacties van anderen. Ik raad je ook aan om de officiële website van Nanoil te bezoeken.

Het is een bijzonder populair gezichtsserum dat wordt aangeraden door professionals en duizenden vrouwen (zoals jij en ik) van over de hele wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.