wenkbrauw lamineren thuis

Nanobrow Lamination Kit – Mijn Manier Voor Elke Dag Perfecte Wenkbrauwen

Lieve dames, 

Het is eindelijk tijd voor een nieuwe post – laten we het deze keer hebben over het zelf wenkbrauwen lamineren. Ja, – het is echt mogelijk om het zelf te doen zonder de hulp van een professional! Het enige wat je nodig hebt is een goede wenkbrauw lamineer kit. Welke factoren heb ik meegenomen bij het kiezen van de mijne? Ik wilde dat hij gemakkelijk in het gebruik was, efficiënte formules bevatte, en me gedurende vele weken werkelijk verbluffende effecten opleverde. Dat is nu precies wat Nanobrow Lamination Kit biedt.

Vandaag kom je te weten waarom ik denk dat hij voor alle wenkbrauwtypes kan werken, wat de prijs is van de wenkbrauw lamineer kit van Nanobrow, en waarom ik de wenkbrauwpotloden die in mijn make-uptasje zaten voorgoed kon vergeten.

Lees verder om meer te weten te komen!

THUIS ZELF WENKBRAUWEN LAMINEREN – IS HET MOEILIJK? NIET MET NANOBROW EYEBROW LAMINATION KIT VOOR THUIS ZELF WENKBRAUWEN LAMINEREN!
Het kostte me veel tijd om te bepalen welke wenkbrauw lamineer kit ik moest kiezen. Uiteindelijk besloot ik dat de beste optie voor mij die van Nanobrow zou zijn, en gelukkig voldeed die aan mijn verwachtingen. Toen ik mijn wenkbrauwen voor het eerst zelf lamineerde, had ik gemengde gevoelens: Gaat het wel werken? Is het wel iets voor mij? Zal het mijn wenkbrauwen niet beschadigen?

Al snel bleek dat mijn angsten volledig ongegrond waren – vandaag weet ik dat dit een veilige oplossing is die elke vrouw aankan. Geloof me, als het mij gelukt is, dan weet ik zeker dat jij het ook kunt 🙂

Eén behandeling was voor mij genoeg om er zeker van te zijn dat dit de perfecte optie voor mij is – het houdt mijn wenkbrauwen wekenlang in toom en ik heb geen last van onhandelbare haartjes. Dankzij de precies genummerde flesjes weet ik steeds precies welke stap ik vervolgens moet zetten. De producten zijn veilig voor mijn gevoelige huid en komen niet in mijn ogen.

kit voor het lamineren van wenkbrauwen

WENKBRAUW LAMINEREN – VOOR WIE IS HET?

Ik denk dat wenkbrauw lamination perfect is voor elke vrouw die:

  • het zat is om elke dag haar wenkbrauw make-up te moeten doen
  • haar weerbarstige wenkbrauwen niet onder controle krijgt
  • waarde hecht aan precisie
  • handige oplossingen waardeert
  • haar wenkbrauwen liever zelf verzorgt dan een afspraak te maken met een schoonheidsspecialiste
  • nieuwe vaardigheden wil leren, wat in dit geval wenkbrauw lamineren is, en ontdekken hoe gemakkelijk het is
  • in de spiegel wil zien dat haar wenkbrauwen er dik en vol uitzien

NANOBROW LAMINATION KIT – HOEVEEL BEHANDELINGEN KUN JE MET ÉÉN KIT DOEN?

Ongeveer tien! Dit is echt een geweldige manier om geld te besparen. Ik weet niet hoeveel ik bij een schoonheidssalon zou moeten uitgeven aan gewone wenkbrauw lamineerbehandelingen, maar ik weet dat het veel zou zijn. Voor de prijs van één behandeling kan ik een geweldige wenkbrauw lamineerset kopen waarmee ik zelf mijn wenkbrauwen kan lamineren. Ik hoef me ook geen zorgen meer te maken over mijn budget en of ik wel geld genoeg heb voor een afspraak met een specialist. Toen ik merkte dat het resultaat dat ik in mijn eentje bereikte praktisch hetzelfde was, vond ik het erg jammer dat ik dit niet eerder had ontdekt. Nou ja – het belangrijkste is dat ik dit nu wel weet en het voor niets ter wereld zou willen ruilen 🙂 Thuis zelf wenkbrauwen lamineren is mijn go-to!

Ik kan meer dan 6 weken van de effecten van een enkele wenkbrauw lamineerbehandeling genieten die ik zelf heb gedaan met de Nanobrow Lamination Kit.

wenkbrauw lamineer set

WAAR KUN JE DE NANOBROW BROW LAMINATION KIT KOPEN? WAT ZIJN DE PRODUCTMATEN?

WAAR TE KOOP: in online en reguliere schoonheidswinkels en op de officiële website van het merk www.nanobrow.nl (daar heb ik mijn wenkbrauw lamination kit gekocht, maar misschien is hij wel in de aanbieding bij Rossmann of Douglas, enz).

AFMETINGEN: Brow glue (7ml / 0,24 fl oz), StepOne Lifting lotion (5ml / 0,17 fl oz), StepTwo Fixer (5ml / 0,17 fl oz).

PRIJS: zeer aantrekkelijk

Sinds ik Nanobrow Lamination Kit heb, weet ik dat deze wenkbrauw lamineer kit mijn wenkbrauwen wekenlang in toom kan houden, het tovert meteen een glimlach op mijn gezicht. Pas toen ik een handigere oplossing vond, kwam ik erachter dat elke dag mijn wenkbrauw make-up doen vermoeiend en vooral tijdrovend was. Nu heb ik elke dag perfect gestylede wenkbrauwen – zonder enige moeite!

En wat is jouw wenkbrauw make-up routine? Laat het me weten! 🙂

Een fijne dag gewenst!

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.