Escada Fiesta Carioca, mijn favoriet zomerparfums

De zomer is om de hoek en je hebt nog steeds geen parfums waarvan het aroma perfect overeenkomt met je vakantie-energie en -frisheid? Misschien word je verliefd op de geur die me recent heeft geboeid. Ik kan zeggen dat ik bijna onafscheidelijk ben van mijn Escada Fiesta Carioca & lt; 3 Ik hoop dat deze parfums je zullen verbazen, want ik wil zeker niet bekend staan als de blogger die slechte adviezen geeft, ha-ha! Ik nodig je uit om mijn nieuwste bericht te lezen!

ESCADA is een Duits merk dat wereldwijd bekend staat, niet alleen vanwege zijn geuren, maar ook dankzij de luxe dameslijn. Het merk is ontstaan in de jaren 70 in München en het oudste parfum stamt uit 1990.

het merk werd gerepresenteerd door Cindy Crawford, Naomi Campbell en Anja Rubik, waarom zou ik me er dan niet mee identificeren?

Ik ben dol op luxe cosmetica, maar toch ben ik niet zo dol op kleding. Daarom is het geen wonder dat ik me tijdens mijn laatste shopping periode vooral heb gericht op geuren. Op deze manier kwam ik het nieuwe product tegen toen het werd gelanceerd door Escada, een zomerse geur die behoort bij Escada Fiesta Carioca, de limited edition. Waarom ben ik verliefd geworden op dit specifieke aroma? Wat moet je weten?

ESCADA Fiesta Carioca

Het woord Carioca heeft twee betekenissen, het staat voor een inwoner van Rio de Janeiro en een soort samba. Zo exotisch en energiek als de dans is, zo hypnotiseren is de geur van Escada Fiesta Carioca. Het kan niet worden beschreven, het moet worden waargenomen. Ik moedig je aan om te zoeken naar de geur in je plaatselijke parfumerie en je zintuigen te verliezen aan dit aroma, al is het maar voor een paar seconde.

Escada Fiesta Carioca-parfums werdt ontwikkeld om het 25-jarig jubileum van de Escada, zomerse geur die grens overschreidend werd, te vieren. Deze parfum, waardoor je nieuwe passie en levensenergie kunt vinden, zou de sluitsteen moeten zijn van het kwart eeuwse succes van het merk.

Hoe ruikt Escada Fiesta Carioca?

Eerlijk? Ik vind het ongelooflijk moeilijk om de geur in duidelijke bewoordingen te beschrijven. Helaas is mijn woordenschat nog niet zo ver ontwikkeld, maar ik zal mijn best doen om de prachtige geuren te visualiseren omwille van deze post. Hopelijk is het te volgen, mijn dierbaarste lezers! 😉

Het eerste dat je voelt tijdens het ruiken van Escada Fiesta Carioca is passievrucht en een vers framboos aroma. Fruitige tonen kan ik gedurende de dag hele zonder er moe van te worden. Ik moet toegeven dat de Escada Fiesta Carioca-geur lang aanhoudt en het aroma lang op mijn huid blijft hangen. Na verloop van tijd transformeert de geur zich in lichtere fruittonen en een sterkere citrusachtige geur passiebloem en oranje bloem die me echt in een goed humeur brengen. Aan het eind van de dag verlaat het parfum mijn huid met een charmante geur van musk en cederhout. Zeker, deze geur is allesbehalve ‘verstikkend’. Ik zou zeggen dat Escada Fiesta Carioca erg sensueel en vrouwelijk is.

Ik ben er gewoon dol op, en hoe vind je Escada Fiesta Carioca?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.