Alles dat je niet weet over de wimperkruller. Mooie wimpers in een oogwenk!

Dit zijn wimpers die de gehele make-up versieren; zodoende is het het waard om ze te verzorgen en op te laten vallen. In mijn mening zal perfect aangebrachte oogschaduw versierd met een eyeliner er niet goed uitzien als de wimpers kort en recht blijven. Gelukkig kun je wonderen verrichten door enkele lagen mascara aan te brengen als je kracht combineert met een wimperkruller!

Wimperkruller – geliefd door vrouwen, onbekend voor mannen. Vandaag ga ik alle geheimen onthullen in verband met dit onschuldige schoonheidsartikel.

Als introductie vertel ik alle leken daarbuiten wat een wimperkruller is. Dit is een schoonheidsartikel dat is ontworpen voor het krullen van wimpers. De vorm lijkt op een schaar. Echter, de bladen zijn vervangen met een geprofileerde kop die zich vasthoudt aan de wimpers en deze voorziet van de gewenste vorm. Er zijn twee soorten wimperkrullers beschikbaar: mechanische (de eenvoudigste) en electrische (zij herstellen het effect vanwege de hoge temperatuur). Waar komt een wimperkruller vandaan? Helaas hebben we deze informatie niet weten te verkrijgen, maar dit apparaat is zeker al enkele eeuwen bekend.

De eerste keer. Welke wimperkruller koop je?

Momenteel kunnen we verschillende wimperkrullers kopen in elke drogist; ze hebben vele vormen, kleuren, types en sommigen zijn goedkoper, anderen duurder. Ik ben soms verbaasd hoe bijzonder dit soort accessories kan zijn. Wat mij betreft, houd ik het bij slechts één metalen wimperkruller met siliconen kussentje die de wimpers beschermt en dit is het soort wimperkruller dat ik zou aanraden voor beginners. Ik moedig je aan om deze methoden van wimperkrullen te proberen om te leren of je dit geschikt en handig vindt. Het is het ook waard om je te realiseren dat er wimpers zijn die zulke behandelingen niet aankunnen; vandaar dat elke wimperkruller in dat geval overbodig zou zijn.

Aanwijzingen – onthoud deze!

Onjuist gebruik van een wimperkruller kan de uitstraling van je wimpers beschadigen in plaats van verbeteren. Hoe doe je dit op de juiste manier? Hoe gebruik je een wimperkruller? Als eerste moet je geen wimpers krullen die bedekt zijn met mascara. Ik denk dat dit de meest gemaakte fout is van vrouwen. Met andere woorden, een wimperkruller moet worden gebruikt op schone wimpers. Anders zullen je wimpers tegen elkaar aan geplakt worden. Ten tweede moet je je oog sluiten en dan het schoonheidsartikel dichtknijpen; het zal gemakkelijker voor je zijn om alle wimpers te pakken. Let op! Laat de wimperkruller niet langs je wimpers glijden zoals een stijltang langs je haar. Open de wimperkruller, grijp de wimpers, knijp het artikel dicht, open het en haal het artikel dan weg.

Lifehack ♥ Perfecte ooglijn met een wimperkruller

Weet jij dat je een wimperkruller mag gebruiken om de perfecte lijn aan te brengen op je oogleden? Voor je het artikel dicht knijpt op je wimpers, bedek je de rand van je wimperkruller met een zacht, romig oogpotlood (het randje dat het bovenste ooglid aanraakt). Krul je wimpers en geniet van je nieuwe perfecte lijn die jouw bovenste wimperwortelijn markeert terwijl je tegelijkertijd je wimpers hebt gekruld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.