Haarmasker met keratine van Nanoil. Ik heb hem gekocht, gebruikt en ik hou ervan!

Meiden,

Steek je hand omhoog als je last hebt van beschadigd haar, of hier weleens eerder last van gehad hebt.

Ik zie alle denkbeeldige handen. Zelfs ik (hoewel ik weet hoe ik het haar moet verzorgen) heb weleens een foutje gemaakt waardoor mijn lokken zo slecht werden dat ik een reddingsmissie moest starten. Vaak deed ik dit met producten voor beschadigd haar, maar elke keer wel met een ander product.

Recent heb ik mijn haar weer tot leven proberen te brengen met het Keratin Hair Mask van Nanoil, en weet je wat? Ik vind dit het beste haarmasker voor diep herstel!

Natuurlijk hoop ik dat ik hem niet meer nodig heb en mijn haar voor altijd mooi blijft.. Maar als ik wat moet doen om mijn haar te versterken en te herstellen, dan zou ik zeker weer voor dit briljante product gaan. <3

Wil je er meer over weten? Daar gaan we!

Keratin Hair Mask van Nanoil. Wat is dit voor een klein wonder?

Dit is één van de meest populaire haarmaskers voor pluizend en beschadigd haar. Het wordt aanbevolen door veel beautybloggers en (nog belangrijker) kappers!

Waarom vind ik het masker met keratine van Nanoil het beste? Omdat dit de waarheid is. Natuurlijk! Er zijn een paar redenen waarom dit product het waard is om aan jouw schoonheidsroutine toe te voegen, de meest belangrijke is de goed ontwikkelde formule in een prachtige flacon.

  • INGREDIËNTEN: Het Keratin Hair Mask van Nanoil heeft een simpele formule zonder parabenen, ftalaten en andere rare vullers. De belangrijkste rol wordt gespeeld door vloeibare keratine, die repareert beschadigde plekken in de haarschacht en het effect ervan wordt versterkt door provitamine B5 (beter bekend als panthenol).
  • SAMENSTELLING: Dit is een 100% vegan masker, niet getest op dieren en het bevat ook geen dierlijke producten. Het is licht en verzwaart het haar niet, waardoor het gebruik heel plezierig is.
  • EFFECTEN: Ik ben nog geen effectiever herstellend masker tegengekomen dan het Keratin Hair Mask van Nanoil. Al bij het eerste gebruik werd mijn pluizende haar glad en makkelijk te stylen. Welke effecten kun je verwachten als je het masker voor een langere periode regelmatig gebruikt? Ik zal deze vraag hieronder beantwoorden.

Over het algemeen vind ik het keratine masker van Nanoil waar voor je geld: het gaat lang mee, geeft de gewilde resultaten, is licht en bestaat uit ingrediënten van goede kwaliteit. Je hoeft niet veel geld uit te geven om hem aan te schaffen.

Masker voor beschadigd haar dat werkt!

Laat me een stukje toevoegen over de effecten van dit masker, dat is natuurlijk het meest intrigerende. Hoe werkt het Keratin Hair Mask van Nanoil op mijn haar?

Ik gebruik het product nu 3.5 week. Ik had weinig verwachtingen. Ik dacht ‘Als het werkt, dan werkt het. Als het niet werkt, dan niet.” Ik was verbaast dat ik de eerste effecten al na het eerste gebruik zag. Mijn haar werd glad, glanzend en makkelijker te kammen, wat een groot voordeel was omdat mijn lokken altijd in de klit waren na het wassen. Het werd nog beter na vaker gebruik omdat het keratine masker van Nanoil:

  • de veerkracht van het haar versterkt en verbetert.
  • me geholpen heeft om van de gespleten puntjes af te komen.
  • de broosheid en droogheid van mijn lokken verminderde.
  • mijn haar glanzend en glad werd.
  • mijn haar niet meer ploos.

Na veel haarproducten die alleen in theorie werkte is het Keratin Hair Mask van Nanoil een verademing. Weet je wat, probeer het zelf eens!

Gebruik van het keratine masker van Nanoil

Tot slot een paar woorden over het gebruik van een Nanoil masker (niet alleen die met keratine, maar ook de andere vijf maskers van Nanoil). Wil je meer weten over de andere maskers van Nanoil, bezoek dan [nanoil.nl].

Ik gebruik het masker na elke wasbeurt, elke 3-4 dagen. Als je jouw haar dagelijks wast kun je het masker dagelijks of om de dag gebruiken. Ik vind het fijn dat je hem kan gebruiken op het moment dat je dat wil. Als mijn haar schoon is, knijp ik het overtollige water eruit en verspreid ik een portie van het Nanoil masker op vochtig haar, van de wortels tot de puntjes. Verspreid het gelijkmatig. Ik laat hem 15 minuten zitten om de keratine genoeg tijd te geven om aan het werk te gaan. Na 15 minuten spoel ik de restjes uit en styl ik mijn haar zoals ik dat normaal doe. Ik laat mijn haar vaak aan de lucht drogen maar als je het met een föhn wil doen: be my guest.

Ik vind dit de makkelijkste en effectiefste manier voor herstel van het haar.

Laat me in een reactie weten of je de Nanoil maskers kent en gebruikt. Zo ja, ik hoor graag of je tevreden bent met het resultaat. Ik ben echt nieuwsgierig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.