Zand op de voeten. Hoe maak je tijd op het strand aangenamer

Vakantieseizoen is in de volle gang dus ik neem aan dat de meesten van jullie is tijd doorbrengen op het strand, maakt niet uit of aan de kust, of dat het een stad strand of een strand aan het meer. Ongeacht de plaats die we besteden onze aangename warme avonden in, het probleem blijft ongewijzigd-dit gele zand vasthouden aan onze voeten en benen, die is echt moeilijk te verwijderen!

Ik ben dol op het strand, maar…

Besteden vrije tijd in de buurt van water is een van de beste manieren voor het krijgen van ontspannen. Ik hou van de besteding van mijn zomeravonden op mijn lokale meer. Inderdaad, liggend op het strand heeft zijn voordelen en is een van de meest populaire zomeractiviteiten. (echter, sommige mensen waarnemen strand als zonnen alleen = geen beweging op alle.)

Helaas, een verblijf op het strand heeft zijn nadelen, zoals, bijvoorbeeld, dit wall-to-wall zand. Het wordt overal en zelfs na een zeer korte Baden in een meer (zee, zwembad of een andere plaats) het vastklampt aan voeten, kalveren, panty’s en andere lichaamsdelen. En een dergelijke coating is echt moeilijk om zich te ontdoen van zonder irritatie van uw huid, omdat flicking het zand kan worden vergeleken met een sterke mechanische peeling, die we niet altijd willen onze huid te behandelen.

Wat is de eenvoudigste manier om je voeten te reinigen van zand?

Er is een gemakkelijke manier (ik heb onlangs ontdekt;)) om te helpen uw schoenen blijven zand-vrij. De volgende keer ga je naar het strand, neem Talk of baby poeder met je mee. Afstoffen uw vochtige en bekleed met zand benen met Talk vergemakkelijkt het verwijderen van het zand uit je lichaam in een flits. Na het verlaten van het water, zitten op een handdoek en stof de zanderige voeten met Talk. Wrijf het in de huid. Dit maakt de cosmetische absorberen de vochtige. Als gevolg daarvan zal het zand vallen op zijn eigen.

Dat is niet alle mensen sinds ik heb een handvol andere Life Hacks voor je. Ik geloof, zult u hen nuttig vinden.

Strand trucs – extra

  1. Zet uw mobiele telefoon in een gewone zip-lock plastic zak om het apparaat te voorkomen tegen water, stof, zand en andere factoren die kunnen vernietigen.
  2. In plaats van het nemen van een handdoek met u, gebruik maken van een ingerichte Laken. Als u een aantal zware spullen op de hoeken (een rugzak of een tas) en zet de randen van de Laken naar boven, je ‘ nest ‘ zal worden zandvrij.
  3. In plaats van het gebruik van een slechte geur en zeer chemische insectenwerende middelen, jas uw huid met een baby olie. Hoewel het niet de bugs weg te houden zo goed, het voorkomen dat ze bijten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.