Hoe ziet mijn liproutine eruit? Geprobeerde & geteste ideeën

Hey, meiden!

Vandaag ga ik mijn favoriete trucs voor lippenmake-up en het kiezen van de juiste lippenstift aan jullie presenteren. Als je wilt dat je make-up mooi en langdurig op je lippen blijft zitten, probeer dan mijn ideeën eens uit. Ik weet zeker dat je een aantal van deze leuk gaat vinden.

Dagelijkse lippenroutine

Onthoud om je lippen regelmatig te scrubben en te hydrateren. Op deze manier zorg je ervoor dat je geen last krijgt van een droge huid, terwijl de kleur van je lippen langer zal blijven zitten. Je kunt suiker gebruiken, of een tandenborstel. Je lippen zullen er voller en steviger uitzien; je zal de bloedcirculatie verbeteren. Denk eraan om een hydrateringsmiddel te gebruiken na het verzachten van de lippen en het verwijderen van de dode huidcellen. Als de crčme absorbeert, kun je een lippenstift aanbrengen.

Onmiddellijk grotere lippen

Als je liever geen vreemde gadgets gebruikt, plastische chirurgie ondergaat of verwarmende lipglosses, die vroeger populair waren, aanbrengt, probeer dan een van mijn favoriete ideeën. Breng een lippenstift aan. Vervolgens doe je een beetje doorzichtige en glimmende lipgloss op het midden van je lippen. Op deze manier zal je het meest uitstekende gedeelte van je lippen definiëren en optisch vergroten. Verder zal je make-up er fris en charmant uitzien.

Omlijn je lippen

De methode voor de gevorderde make-updragers. Als het je doel is om je lippen groter te maken, omlijn ze dan met een liplijner. Match de kleur van de liplijner bij de tint van je lippenstift; misschien en beetje lichter, maar het moet passen bij de tint van je lippen. Breng dan de lippenstift aan met een kleine en puntige kwast. Als je wilt, kun je ook een lichtere lippenstift aanbrengen in het midden van je lippen om een ombre effect te krijgen.

Hoe laat je de kleur langer zitten?

Na het verwijderen van de dode huidcellen, kun je de lippen bedekken met een hydrateermiddel en foundation. De volgende stap? Breng de lippenstift aan en druk een tissue op je lippen, om de rest van de cosmetica te verwijderen. Verf de lippen opnieuw, en zet de kleur vast met een transparante poeder. Als je dit idee niet fijn vindt, kun je ook een zettende spray gebruiken. Spuit het op je hele gezicht, het product zal intrekken en je zal er prachtig uitzien.

Wat zijn jouw methodes voor een mooie en lang blijven zittende lippenmake-up? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.