Hoe word je sneller bruin? Mijn beproefde methoden

Hallo meiden!

Ondanks dat de zomer ten einde is, weet ik zeker dat het je nog steeds lukt om je huid een beetje bruin te maken. Hoe doe je dit? Probeer alle trucs uit die ervoor zorgen dat je een olijfgoudschaduw krijgt. Blijf mijn nieuwste inzending lezen, zodat je leert hoe je dit moet doen.

Eet wortels!

Alle groenten en fruit die oranje of rood gekleurd zijn bevatten een zeer belangrijke substantie voor de huid. Ik denk hierbij aan beta-caroteen, ook bekend als pro-vitamine A. Maar als je niet voor sappige abrikozen bent of als je niet van wortelen houdt, kun je voedingssupplementen gebruiken. Persoonlijk wil ik je graag vertellen over het eten van verse groenten en fruit, maar ik begrijp dat niet iedereen ze leuk vindt. Hoe dan ook, vanwege de systematische consumptie van producten die bètacaroteen bevatten, ziet u de eerste effecten al na twee weken. Je huid wordt donkerder, gladder en gewoon mooier. Het is echter niet alleen de huid die van zo’n dieet zal profiteren. Vitamine A heeft ook een positieve invloed op het zicht, het haar en de nagels.

Toepassen peeling

Peeling verwijdert dode epidermiscellen die zonnebaden kunnen belemmeren. Een gladde huid zal deze gezochte goud-en-olijfkleur sneller krijgen en de kleurveranderingen zullen zelf langdurig zijn. Vergeet echter niet dat je beter geen gebruik kan maken van grofkorrelige producten omdat deze de huid vaak irriteren. Het is ook geen verstandig idee om cosmetica te gebruiken die je nog niet eerder hebt aangebracht en waarvan je niet zeker weet hoe ze kunnen werken als ze aan de zon worden blootgesteld.

Cosmetica versnelt het krijgen van zonnebrand

Ik denk hierbij aan de producten die het effect hebben van nep zonnen, maar ook aan de voorbereidingen die dit effect versnellen. Cacaoboter en andere substanties die deel combinatie van hun samenstelling voor het ingaan van bepaalde chemische reacties bij blootstelling aan UV-straling. Dit zorgt ervoor dat de huid bruinig wordt. U kunt dergelijke producten toepassen op de lichaamsdelen die als laatste zongebruind zijn, bijvoorbeeld benen. Er wordt gezegd dat dergelijke producten iedereen dienen; zelfs de eigenaars van de super bleke teint kunnen eindelijk genieten van de zonovergoten huid.

Waar word je gebruind?

Helaas zal het zonnebaden op het balkon of in een park niet zulke uitstekende effecten opleveren, zoals zonnebaden aan de kust of … op het afgrond van de berg tijdens de wintervakantie. Zowel water als sneeuw stuiteren de zonnestralen die daarna met hun dubbele kracht onze huid raken. Daarom is het zo belangrijk om uv-filter crèmes toe te passen, zelfs als u skiet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.